TROUWEN: Details om niet te vergeten « Huwelijk

TROUWEN: Details om niet te vergeten

Naar mate de datum van het huwelijk nadert, komen er steeds meer vragen bij bruidsparen op. Jullie lopen alles stap voor stap na, maar het blijft toch in je hoofd spoken; hebben wij wel aan alles gedacht en zijn wij niks vergeten? Daarom is het belangrijk om een checklist te hebben, zodat er niks zal ontbreken op de dag zelf en jullie alleen maar hoeven te genieten!

Een checklist wordt vaak samengesteld door de locatie waar jullie de huwelijksdag vieren. Zij zijn specialist in het organiseren van huwelijken en weten dus precies wat erbij komt kijken. Zo heeft ook Landgoed Wolfslaar een lijst samengesteld om geen detail te vergeten en wij helpen je graag een handje op weg met de top 8 details om niet te vergeten;

Landgoed Wolfslaar

1. Hoe willen jullie als bruidspaar aankomen bij de locatie (Voorbeeld: trouwauto)
2. Welke muziek wensen jullie af te spelen tijdens de huwelijksvoltrekking? (Denk hierbij aan het binnengaan van de salon, het tekenmoment en het verlaten van de salon)
3. Hebben jullie gedacht aan aankleding? Ballonnen, slingers, bloemen, vuurpotten etc. Wolfslaar werkt samen met vaste partners en helpt jullie graag met de aankleding van jullie huwelijk. 
4. Vraag de ceremoniemeester een klein naaisetje mee te nemen met zowel garen in de kleur van de trouwjurk als die van het trouwpak. Mocht er onverhoopt een knoopje of iets dergelijks afvallen is het zo opgelost!

Wolfslaar Huwelijk

5. Bang voor vlekken op je jurk tijdens het diner? Er bestaan mooie kamerjassen die je tijdens het diner aan kunt doen, zo hoef je niet bang te zijn dat er een vlek op je jurk komt!
6. Willen jullie niet dat de avondgasten jullie al in jullie prachtige outfits hebben gezien? Vraag de ceremoniemeesters en trouwambtenaar te vermelden dat er geen foto’s gemaakt mogen worden tijden de ceremonie etc. en ook niet te delen op social media. Zo blijft jullie entree een verrassing... Ook voor alle avondgasten!
7. Zijn jullie jezelf als bruidspaar niet vergeten om bij de gasten mee te rekenen?
8. Laat de ceremoniemeester de dieetwensen van jullie gasten inventariseren. Zou toch vervelend zijn als jullie dag verstoord moet worden door de aankomst van een ambulance!

Willen jullie meer details over een huwelijk op Landgoed Wolfslaar? Vraag hier onze trouwbrochure aan of kom een keer langs. Het team van Landgoed Wolfslaar staat voor jullie klaar!

Landgoed Wolfslaar trouwen

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Zondag 29 september: Trouwspiratie bij Beachclub Sunrise Best

17 maart: Trouwbeurs Van der Valk Breda

Always Forever Trouwbeurzen 2024

Trouwen in Brabant

Gerelateerde bedrijven