De ultieme huwelijksreis: Ontdek de mooiste bestemmingen met Van Verre « Huwelijk

De ultieme huwelijksreis: Ontdek de mooiste bestemmingen met Van Verre

Bij Van Verre Reizen begrijpen we dat dit een once-in-a-lifetime ervaring moet zijn. Daarom hebben we de mooiste verre bestemmingen voor jullie geselecteerd. Of jullie nu willen relaxen op paradijselijke stranden, genieten van een luxe resort of op zoek zijn naar avontuur. Samen zorgen we ervoor dat jullie huwelijksreis onvergetelijk wordt!
Op huwelijksreis naar de Malediven

Sri Lanka en de Malediven: Een droomcombinatie

Voor koppels die op zoek zijn naar een mix van cultuur, natuur en ontspanning, is een rondreis naar Sri Lanka en de Malediven de perfecte keuze. Verken de historische tempels, maak een spectaculaire treinreis door de theeplantages en spot wilde dieren in de nationale parken. De vriendelijke bevolking verwelkomt jullie met open armen. Sluit jullie reis af op de parelwitte stranden van de Malediven, waar je kunt genieten van een schitterende onderwaterwereld en luxe resorts.

Zanzibar en Tanzania: Safari en strand

Voor de avontuurlijke bruidsparen is een combinatiereis naar Tanzania en Zanzibar een goede keuze. Begin jullie huwelijksreis met een safari in de wereldberoemde Serengeti en Ngorongoro Krater, waar je oog in oog komt te staan met de Big Five. Vlieg daarna naar het exotische Zanzibar voor een ontspannen strandverblijf.  Dit eiland staat bekend om zijn prachtige witte zandstranden, kristalheldere water en kleurrijke Swahili-cultuur. Verken het historische Stone Town, ontspan in luxe strandresorts en geniet van activiteiten zoals snorkelen en duiken. De dagen sluiten jullie af met het bekijken van prachtige zonsondergangen.
Op huwelijksreis naar Indonesië

Indonesië: Eilandhoppen in een tropisch paradijs

Met meer dan 17.000 eilanden biedt Indonesië eindeloze mogelijkheden voor een verre huwelijksreis. Van de groene rijstvelden en culturele schatten van Bali tot de kristalheldere wateren en ongerepte stranden van Lombok en de Gili-eilanden, Indonesië heeft voor elk wat wils. Kiezen jullie voor één eiland of gaan jullie eilandhoppen? Combineer tempels, vulkanen en droomstranden tijdens jullie rondreis door Indonesië!

Bij Van Verre Reizen begrijpen we hoe belangrijk jullie huwelijksreis is. Onze ervaren reisspecialisten staan klaar om jullie te helpen bij het plannen van de perfecte reis, volledig afgestemd op jullie wensen en dromen. 

Reageren

Gerelateerde artikelen

De ultieme huwelijksreis: Ontdek de mooiste bestemmingen met Van Verre

Ontwerp je verre huwelijksreis op maat

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Gerelateerde bedrijven