Waar gaat jullie huwelijksreis naartoe? « Huwelijk

Waar gaat jullie huwelijksreis naartoe?

Of je nu op zoek bent naar een romantische getaway, op safari wilt of een onvergetelijke rondreis wilt maken: er zit voor ieder wat wils bij. Waar gaat jullie huwelijksreis naartoe?

  1. De meest romantische bestemming voor je honeymoon?
    Dat is misschien wel de Malediven. Hier wachten oogverblindende stranden, een azuurblauwe zee, wuivende palmbomen en elegante resorts. Alle ingrediënten zijn aanwezig om samen te genieten van het ultieme geluk: de liefde. Ontspan op het strand, snorkel tussen de bontgekleurde vissen en geniet van overheerlijke spabehandelingen.
    Huwelijksreis Malediven bij Tenzing Travel

  2. Wil je jullie huwelijk vieren met een complete rondreis en ben je een echte natuurliefhebber?
    Denk dan aan eens aan West-Canada. Picknick bij klaterende watervallen, hike door bossen en regenwouden, ga vanuit een zodiac op zoek naar walvissen en geniet van een afternoon tea in het Fairmont Chateau – met uitzicht over het iconische Lake Louise! De kers op de taart zijn de knusse lodges waarin je verblijft. Deze bevinden zich midden in de natuur en zijn soms alleen per watervliegtuigje te bereiken…
    Huwelijksreis Canada bij Tenzing Travel

  3. Een echt sprookje beleven met de mooiste reis van je leven?
    Kies dan voor een winterse huwelijksreis naar Lapland. Hoor het geknisper van de sneeuw tijdens een romantische huskysledetocht door de witte landschappen, cross op een sneeuwscooter door de wildernis en ontspan samen in de Finse Sauna. En wat dacht je van overnachten in een glazen iglo? Met een beetje geluk zie je de groene vlagen van het noorderlicht dansen aan de hemel.
    Huwelijksreis Lapland bij Tenzing Travel

  4. Wie droomt er niet van eilandhoppen op Hawaii?
    Jullie huwelijksreis is de perfecte gelegenheid om de eilandengroep van Hawaii van de bucketlist te strepen. Hier wissel je ontspannen op hagelwitte stranden af met op ontdekking gaan in spectaculaire natuur. Bewonder de indrukwekkende vulkaankraters in het Volcanoes National Park op Big Island, kijk uit over de indrukwekkende Waimea Canyon op Kauai, zie hoe de surfers hoge golven trotseren bij het beroemde strand van Waikiki Beach op Oahu en ervaar zelf waarom Maui eerder werd uitgeroepen tot mooiste eiland ter wereld.
    Huwelijksreis Hawaii bij Tenzing Travel

  5. Oog in oog staan met een imposante olifant of leeuwen in bomen zien slapen?
    Het zou je zomaar kunnen overkomen tijdens een safari in het Serengeti National Park of bij een bezoek aan Lake Manyara in Tanzania. Tijdens de reis verken je echter niet alleen deze bekende parken, maar ook verborgen pareltjes, waar je in alle rust het natuurschoon en wildlife kunt bewonderen. En hoe klinkt een picknicklunch met uitzicht over een meer waar nijlpaarden in zwemmen, vertoeven in een infinity pool bij jullie lodge of de reis afsluiten op Zanzibar? Een safarireis als huwelijksreis… Klinkt dat niet als een goed idee?
    Huwelijksreis Safari bij Tenzing Travel

Ben je enthousiast geworden en wil je de voorpret voor jullie huwelijksreis starten (naar een van deze of een andere bestemming)? Bij Tenzing Travel denken we graag met jou mee. Onze reisspecialisten geven graag tips voor de meest unieke overnachtingen en bijzondere activiteiten. Zo wordt jullie huwelijksreis er een om nooit te vergeten!

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven