Caribische huwelijksreis op maat « Huwelijk

Caribische huwelijksreis op maat

De Caribbean en huwelijksreizen, het is een gouden combinatie! Wuivende palmbomen, luxe resort, hagelwitte stranden, betoverende sunsets, heerlijke cocktails en een laid-back sfeer. Ga samen dineren aan de Caribische zee. Laat jezelf verwennen in de spa. Of ga samen snorkelen in een idyllische baai.

Reisspecialisten in Caribisch gebied

BON travel is al jaren de specialist voor reizen naar de Caribbean. De reisspecialisten gaan regelmatig op ontdekkingstocht naar de verschillende eilanden. Intussen is er een rijk gevulde schatkist vol met pareltjes. Deze kennis en ervaring gebruiken we graag om jullie droomreis samen te stellen.
Huwelijksreis Caribbean

Een luxe honeymoon suite aan ‘s werelds mooiste strand? Samen slapen in een intieme cottage in het regenwoud? Een zeiltocht maken langs meerdere Caribische eilanden? Eilandhoppen langs de ABC-eilanden? Champagne en culinaire verwennerij op het Franse St. Barth, ook wel het St. Tropez van de Caribbean genoemd? Een actieve rondreis vol avontuur? De Caribbean heeft het allemaal! Kijk op www.bontravel.nl voor een impressie van het aanbod.

De reisspecialisten van BON travel maken graag een reisvoorstel op maat. Neem contact op via 035 542 60 71 of stuur een email naar info@bontravel.nl om jullie wensen te bespreken.

Reageren

Gerelateerde artikelen

De meest romantische bestemmingen van Europa

Op zoek naar de perfecte bestemming voor jouw huwelijksreis?

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

Gerelateerde bedrijven