Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam « Huwelijk

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Lux Visual Storytellers

Van traditionele wedding shoot tot out of the box concept

Het Belgische koppel startte hun foto- en videostudio in 2016. "We begonnen met ons twee en fotografeerden dat jaar twaalf huwelijken," vertelt Carolina. "Sindsdien is er veel veranderd: we zijn nu een team van twintig fotografen en tien videografen, shooten bijna duizen huwelijken per jaar en hebben ons aanbod verder uitgebreid met familiefotografie en business- en eventfotografie"

Met hun geëngageerd team en focus op persoonlijke service, wil Lux visuele verhalen vertellen die mensen raken. "We streven ernaar om niet alleen beelden vast te leggen, maar ook emoties, ervaringen en momenten die blijvende herinneringen creëren." Hoewel Lux gekend staat als huwelijksfotograaf en hiervoor al meermaals in de prijzen viel, willen Carolina en Maarten een partner zijn bij alle belangrijke momenten in het leven van hun klanten. "Vaak leren we een koppel voor het eerst kennen als we hun huwelijk vastleggen," vertelt Maarten. "En contacteren ze ons later terug voor bijvoorbeeld een belly of newborn shoot, foto's van hun kinderen, communies en andere feesten ..." 

Wat hun succesformule is? Ongetwijfeld de unieke en creatieve stijl die je in de huwelijksfoto’s en -video’s herkent. Of je nu een traditionele wedding shoot wil of een out of the box concept: elk beeld draagt die herkenbare Lux-touch, ongeacht welke fotograaf uit het team er jouw trouwdag fotografeert. “Dat komt omdat wij al onze fotografen inhouse opleiden,” licht Carolina toe. “Ze shooten en bewerken in dezelfde stijl.”

Lux Visual Storytellers huwelijksfotografie

Jouw huwelijksfotografie op maat

Bij Lux kun je een pakket kiezen dat het beste bij jouw wensen en budget aansluit. Zoals een full day met één of meerdere foto- en videografen of een kortere shootdag van bijvoorbeeld zes uur. Wie co-founder Carolina als fotograaf wil, kiest voor het exclusieve artist package. Of misschien organiseer jij een destination wedding, want ook daar heeft Lux een pakket voor én meer dan genoeg ervaring. Van de ongerepte natuur in IJsland tot amore in Italië. 

Carolina: "We hebben dezelfde ambitie in Nederland als in België, namelijk om een standvastige en kwalitatieve naam te worden in de wedding-industrie.” De Nederlandse geïnteresseerden kunnen vanaf nu dus terecht bij Lux Visual Storytellers in Amsterdam, in hun nieuwe kantoor nabij het Vondelpark. Daar word je warm ontvangen door Jade, een Nederlandse die al enkele jaren bij Lux Visual Storytellers werkte en nu de projecten in Nederland zal begeleiden. 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Belgische foto- en videostudio Lux opent vestiging in Amsterdam

Bruidsvideografie een vak apart

Bruidsreportage is vakmanschap

Dankzij 5G-netwerk kan iedereen je bruiloft volgen

Gerelateerde bedrijven