Specialisten in weddingstyling « Huwelijk

Specialisten in weddingstyling

In Style Styling & Decoraties is gespecialiseerd in het bedenken van unieke en exclusieve wedding designs. Of jullie nu op zoek zijn naar een romantische sfeer binnen een klassieke bruiloft of naar een stoere bohemien buiten bruiloft, wij denken graag met jullie mee om jullie droombruiloft te realiseren.
Trouwdecoratie Huwelijksceremonie
Foto: Tovergoud

Trouwdecoratie

Naast het ontwerpen van wedding stylingen, verhuren we ook al onze hippe en handgemaakte decoratie materialen. Zo kunnen we ook DIY bruidsparen voorzien van de mooiste prieeltjes, backdrops, ballondecoraties of wedding chairs zodat jullie zelf jullie bruiloft tot een prachtig plaatje om kunnen toveren. Ook beschikken we over een webshop waar jullie terecht kunnen voor leuke en trendy bruiloftsdecoraties zoals enveloppendozen, tafellopers en lampionnen.
Trouwdecoratie buiten bruiloft

Nieuwsgierig geworden naar wat wij eventueel voor jullie zouden kunnen betekenen? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak in onze grote showroom in Tilburg om al onze decoraties alvast te bekijken. Wij zijn op afspraak geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur. Maak een afspraak via ons online reserveringssysteem of mail of bel ons via info@instylestyling.com of 013-590 61 71 voor meer informatie.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

De leukste zomerse trouwideeën

DIY-projecten voor een bruiloft met een extra persoonlijke touch

My M&M's als bedankjes

Gerelateerde bedrijven