Bruidsjurk passen, maar met wie? « Huwelijk

Bruidsjurk passen, maar met wie?

De zoektocht naar de jurk van je dromen start waarschijnlijk via internet. Vervolgens koop je bruidsmagazines en plak je memootjes bij jouw favorieten. Zorg er wel voor dat je aanstaande de memootjes niet langsloopt. Voor hem moet het een verrassing blijven hoe jij op jullie trouwdag van de trap af komt schrijden.

Pasfestijn

En dan de dag dat je naar de bruidsmodezaak gaat om te passen. Maak van je pasfestijn een feestje! Want om op je huwelijksdag te kunnen schitteren, moet je ook heerlijk de tijd nemen om de perfecte trouwjurk uit te zoeken. Om aandacht en privacy te garanderen is het wel van belang dat je eerst een afspraak maakt.

Professioneel advies

In een gezellige ambiance onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er bij de bruidsmodezaak rustig de tijd genomen voor jou en de mensen die je hebt meegenomen. Je krijgt uitgebreid de tijd om te vertellen over je aanstaande bruiloft en natuurlijk van welke stijl je houdt. Door middel van een professioneel en eerlijk advies wordt er in samenspraak een selectie gemaakt van verschillende bruidsjaponnen: lief, stoer, klassiek, vintage, puur, extravagant, maar altijd stijlvol.

Wie gaan er mee?

De specialisten geven vaak het advies om niet meer dan twee personen mee te nemen naar de bruidsmodezaak. Te veel meningen maakt je alleen maar onzekerder. Maar wie neem je dan mee?

Uit onze poll van september 2013 blijkt dat de bride-to-be toch het liefst met haar eigen familie gaat. Slechts een klein percentage durft de beslissing niet zonder haar aanstaande partner te nemen. De uitslag is als volgt:

Ik koop een trouwjurk en neem mee
mijn moeder en / of zus 54%
mijn beste vriendinnen 22%
mijn pinpas 15%
mijn modebewuste aanstaande 9%

Foto: Van Kaartjes tot Kiekjes

www.aanzee.com

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Trouwjurken voor elk seizoen: Vind jouw perfecte match!

Kleding voor de bruidskinderen

De bruidsmode trends voor 2023

Gerelateerde bedrijven