Exclusieve trouwjurk voor unieke bruid « Huwelijk

Exclusieve trouwjurk voor unieke bruid

 

Een jurk die naadloos aansluit bij je figuur en persoonlijkheid, een uniek ontwerp waarin je je op en top bruid voelt. Wat is dan beter dan je trouwjurk te laten ontwerpen door een bruidscouturier.

Gracieus en geraffineerd

Evagodiva! ontwerpt exclusieve bruidsjaponnen naar wens van de bruid. De sierlijke creaties worden ontworpen en met de hand gemaakt door bruidscouturier Carry Doorn. Zij maakt veel gebruik van natuurlijke materialen, zoals transparante organza-, tule- en zwierige chiffonzijde met patronen van wol- en zijdevezels. 

Carry Doorn: “Mijn ontwerpen zijn zeer feestelijk. Ik houd van eenvoud, subtiele details en vrouwelijke belijningen. Ik werk veel met accessores. Het leuke daarvan is dat je gedurende je trouwdag verschillende looks kan creëren. Een lange sluier kan bijvoorbeeld later op de dag op een andere manier gedragen worden of ingeruild worden voor een stola of bolero.”

Feestje

Ook de bruidegom of moeder van de bruid kan bij evagodiva! terecht. Doorn: Er is zoveel mogelijk. Het ontwerpen van bruidsmode  is elke keer weer een feestje. Het is zo bijzonder een belangrijke bijdrage te kunnen leveren aan zo’n speciale dag. Samen met de bruid ontstaat er elke keer weer een klein meesterwerk."

Reageren

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Kleding voor de bruidskinderen

De bruidsmode trends voor 2023

Gerelateerde bedrijven