Trouw in stijl: Unieke bruidskunst naar wens « Huwelijk

Trouw in stijl: Unieke bruidskunst naar wens

Unieke kunst voor een unieke gelegenheid

Of je nu de bruid, een bruidsmeisje of zelfs de bruidegom bent, mijn naar wens beschilderde jasjes bieden een gedurfde en onderscheidende uitstraling die perfect past bij elke bruiloftsstijl. Van mooie bloemen tot betekenisvolle quotes, elk ontwerp wordt zorgvuldig met de hand geschilderd om jouw persoonlijkheid en jullie liefdesverhaal te weerspiegelen. Ook jullie trouwkaart of logo kan een inspiratiebron zijn voor de beschildering op het jasje. Je stuurt jouw eigen jasje voor de perfecte match.Bedrukte sijkerjasjes voor op je bruiloft

Bedrukte spijkerjasjes voor op je bruiloft

Naast het schilderen kunnen ook spijkerjasjes bedrukt worden, een stuk voordeliger en sneller te leveren. Er zijn al vele composities gemaakt van digitaal getekende bloemen waaruit je kunt kiezen of we maken een nieuw speciaal ontwerp voor jou.Een eigen trouwlogo of goede foto kan ook gebruikt worden voor een spectaculair persoonlijke eyecatcher. Je mag zelf jouw jasje leveren of een LTB jasje bij mij aanschaffen. 

Een aandenken voor het leven

In ons grillige klimaat is een stijlvol jasje niet alleen een modekeuze om er geweldig origneel uit te zien, maar ook een praktische toevoeging aan je trouwoutfit. Met een beschilderd jasje heb je altijd een stijlvol laagje achter de hand voor frissere momenten, terwijl je toch straalt in je bruidsjurk. Bovendien dient het als een blijvend aandenken aan jullie mooiste dag, een waardevol stukje kunst dat je koestert voor de rest van je leven.exclusieve kimono huwelijk

Meer dan alleen jasjes

Naast beschilderde jasjes bied ik ook de mogelijkheid om prachtige kimono's te laten bedrukken, perfect voor een vleugje exotische elegantie op je trouwdag. Tijdens het getting ready moment met de visagiste en kapper ben jij al fotowaardig, extra mooi voor in het trouwalbum. 

Ben je na de ceremonie je hakken beu, dan zijn beschilderde schoenen zoals sneakers of All stars zeker een mooie aanvulling op je bruidsoutfit en je voeten zijn je gegarandeerd dankbaar! 

Voor bruiden die streven naar een bohemien stijlvolle look op hun grote dag, beschilder ik graag een wollen hoed met bijvoorbeeld bloemen en tekst, het kan een mooi alternatief zijn voor de traditionele bruidssluier. Ook hier stuur jij mij de hoed toe. 

Of je nu op zoek bent naar een subtiele toevoeging of een opvallend statement, ik sta klaar om je visie werkelijkheid te laten worden.

Aim Your Wedding

Laat jullie liefdesverhaal spreken

Jullie trouwdag is een viering van liefde, en je verdient een unieke en persoonlijke uitdrukking van dat liefdesverhaal. Met mijn bruidskunst op maat geef ik je de mogelijkheid om je individualiteit te omarmen en je dag nog specialer te maken. Neem vandaag nog contact met mij op en laten we samen werken aan het creëren van een kunstwerk dat voor altijd gekoesterd zal worden.

AIM jour WEDDING was op tv

Wat ik ook nog met je wil delen is de uitzending nr 47 van Eigen Huis & Tuin op 30 april 2024, te zien op Videoland. Hierin krijg je een kijkje in mijn atelier en vertel ik, enthousiast als ik ben, over mijn werkwijze.

Liefs,
Sabrina
06-34627065

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouw in stijl: Unieke bruidskunst naar wens

Bruidsmode in andere culturen

Gerelateerde bedrijven