Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties « Huwelijk

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Kom je graag te weten wat de leukste trends van dit moment zijn? Lees dan verder in dit blog en doe alvast wat inspiratie op het gebied van trouwjurken op voor je eigen grote dag.
Trouwjurk uit collectie van Ladybird
Uit de collectie van Ladybird

Een jurk in een elegante en minimalistische stijl

Een van de opvallende trends in de nieuwste collecties van dit jaar is het elegante minimalisme. Je herkent deze bruidsjurken aan de strakke lijnen, eenvoudige silhouetten en subtiele details. Deze stijl past daardoor perfect bij de moderne bruid die op zoek is naar een tijdloze en ingetogen look. Maak de look helemaal compleet met een paar subtiele accessoires voor het perfecte totaalplaatje. En gaat de bruidegom op zoek naar trouwpakken van Bruidshoek? Dan zijn rustige kleuren en strakke lijnen een echte must.
Trouwjurk uit de collectie van Milla Nova
Uit de collectie van Milla Nova

Heb je al eens nagedacht over een jurk in een glanzende stof?

Glanzende stoffen zoals satijn en zijde maken een comeback in de nieuwste collecties op het gebied van bruidsmode. Deze luxueuze materialen geven een gevoel van glamour en elegantie aan elke jurk. Ben je voor je bruiloft op zoek naar een verfijnde en klassieke uitstraling? Dan voel je je vast en zeker erg aangetrokken tot de glanzende stoffen die je terug gaat vinden in de collecties van 2024. Op het gebied van de pasvorm is er ook enorm veel keuze. Denk daarbij aan een klassieke A-lijn of een strakke mermaid pasvorm. Weet je nu al goed wat voor soort pasvorm je het liefste draagt?
Trouwjurk uit de collectie van Justin Alexander
Uit de collectie van Justin Alexander

Steel de show en draag een jurk met een open rug

Trouwjurken met een open rug zijn een gewaagde keuze die steeds populairder wordt in de wereld van de bruidsmode. Waarom? Deze sexy en verleidelijke stijl laat jouw rug helemaal bloot en voegt een element van luxe toe aan elke look. Je kunt gaan voor een open rug, net tot boven de billen of een open rug die eindigt halverwege de rug. Designs met een open rug zijn de perfecte keuze als je maar al te graag wilt pronken met je figuur en een statement wil maken op je eigen grote dag.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Kleding voor de bruidskinderen

De bruidsmode trends voor 2023

Gerelateerde bedrijven