Waarom een maatpak het ideale trouwpak is « Huwelijk

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Hoe zo’n maatwerk-afspraak werkt? De specialisten van OFM. vertellen het je graag. Zodat jij een pak kan samenstellen die écht niemand anders heeft.

Van inspiratie en wensen tot pak op maat

Heb je voorbeelden van wat je graag zou willen dragen? Neem ze vooral mee of deel jouw ideeën voor kleuren of wat voor type voering je graag in je jasje wil. Dit helpt de specialist om te zoeken naar de stijlen die bij passen, maar ook de juiste stoffen.
Trouwpak op maat bij Only For Men

Eindeloze opties

Maatwerk gaat verder dan alleen een persoonlijk pak of een unieke combinatie van keuzes in stoffen, knopen en garen. Ook de maakwijze is belangrijk. Het geheim van vakwerk is namelijk niet alleen de stofkwaliteit. Maar ook de opbouw van het jasje van je pak. Ga je bijvoorbeeld voor een tussenlaag van full canvas of half canvas? Deze stevige tussenlaag laag zorgt voor vormbehoud. Zo valt je jasje ook mooi als je ‘m open draagt.

Meten is weten

Pasvorm is één ding. Want niet ieder pak hoeft natuurlijk superstrak gesneden te zijn. Een klassieker, ruimer vallend model is ook een optie. Nadat je alle opties hebt besproken, steekt de specialist je in een speciaal paspak om je maken op te nemen. Zo heb jij al het gevoel van je pak, zonder dat je het eindresultaat al in handen hebt.
Trouwpak op maat bij Only For Men

Tot de laatste steek

Het uitwerken van jouw idee tot een pak op maat duurt bij de maatwerkspecialisten van OFM. ongeveer 4 tot 5 weken. Daarna past een specialist ‘m vaak nog met je door om jouw maatwerk tot de laatste steek in orde te maken. Zo ben jij altijd de beste versie van jezelf op jullie grote dag.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Wat draag je als bruidegom op een zomerbruiloft?

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Trends in trouwpakken 2024

Gerelateerde bedrijven