Hoe kies je een bruidsjurk als je plus size bent? « Huwelijk

Hoe kies je een bruidsjurk als je plus size bent?

Begin op tijd met winkelen

Als je op zoek bent naar een plus size bruidsjurk, is het belangrijk om op tijd te beginnen met winkelen. Veel bruidszaken hebben niet altijd alle maten op voorraad, dus het kan even duren voordat je de perfecte jurk hebt gevonden.bruidsjurk winkelen

Kies voor een jurk die past bij jouw lichaamstype

Elke bruid is anders, dus het is belangrijk om een bruidsjurk te kiezen die past bij jouw lichaamstype. Een A-lijn jurk is bijvoorbeeld een goede keuze voor vrouwen met een peer- of appelvormige figuur.

Let op de stof

De stof van de bruidsjurk kan het verschil maken tussen een flatterende en niet-flatterende jurk. Zoek naar stoffen die vallen in plaats van te kreuken of te knijpen. Een satijnen bruidsjurk kan een goede optie zijn, omdat de stof vaak glad en vloeiend is.

Probeer verschillende stijlen uit

Het kan even duren voordat je de perfecte bruidsjurk hebt gevonden, dus neem de tijd om verschillende stijlen uit te proberen. Probeer bijvoorbeeld eens een jurk met een lage rug of een V-halslijn. Van eenvoudig en klassiek tot meer uitgesproken en gedurfd: er zijn genoeg stijlen om uit te proberen.pasvorm jurk

Zorg voor een goede pasvorm

Een goede pasvorm is essentieel voor een flatterende bruidsjurk, vooral als je een plus size bruid bent. Zorg ervoor dat de jurk goed past rond je borst, taille en heupen en comfortabel zit.

Kortom, het kiezen van een bruidsjurk als je plus size bent hoeft geen stressvolle ervaring te zijn. Begin op tijd met winkelen, kies voor een jurk die past bij jouw lichaamstype, let op de stof, probeer verschillende stijlen uit en zorg voor een goede pasvorm. En wie weet is een satijnen bruidsjurk wel de perfecte keuze voor jouw grote dag.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Hoe kies je een bruidsjurk als je plus size bent?

Gerelateerde bedrijven