Een casual bruiloft? Zo zie je er strak uit zonder pak « Huwelijk

Een casual bruiloft? Zo zie je er strak uit zonder pak


Ja we gaan trouwen, maar we doen het wel lekker op onze eigen manier! Bij online aanbieders zoals express wear kun je jouw ideale casual chic outfit samenstellen.

Persoonlijk en uniek

Past een black tie met vlinderdas en witte jurk met sluier en lange sleep helemaal niet bij het bruidspaar? Geen nood! Online zijn genoeg hippe combinaties om uit te kiezen. Misschien wil je een wel een broek dragen in plaats van een jurk. En denk eens aan een andere kleur dan maagdelijk wit. Ga je voor een tweedelig pak of toch voor een leren jas en cowboylaarzen. En waarom geen Doe wat goed voelt.
Trouwen zonder pak
Foto: Jonatha Borba via Pexels.com

Warm zand

In de zomer worden bruiloften vaak op het strand gehouden. Dan is kaki of zandkleurige kleding in linnen of katoen heel toepasselijk. Zorg wel dat je afwisselt met andere tinten anders wordt het alsnog een saai geheel. Het grote voordeel is dat je bij deze outfit een paar knoopjes open kunt laten. Maar een mooi effen of gestreept T-shirt kan natuurlijk ook prima onder een zandkleurig pak. Neem hierbij een leren riem en schoenen in dezelfde kleur. Maar je kunt ook dezelfde kleuren in je stropdas, overhemd en schoenen terug laten komen voor een speels effect.
Trouwen zonder pak

Tropisch pastel

Pastelkleuren voelen heel zomers aan. Denk bijvoorbeeld maar eens aan de vrolijk beschilderde huizen op Curaçao. Heel geschikt dus voor een zomerbruiloft. Lichtblauw, okergeel, zachtroze, bleekgroen. Pastel laat zich fantastisch combineren en zorgt direct voor een zwoele zomerse vibe. Draag hierbij een paar loafers en jij bent helemaal klaar voor tropische temperaturen.

Blijf koel

Nog een kleine tip voor een geslaagde zomerse bruiloft. Zorg wel dat je er verzorgd uitziet. Besteed aandacht aan accessoires zoals sieraden die je draagt, het geurtje dat je opdoet en de sokken die je aantrekt. Strijk je overhemd en draag eventueel een gilet. Dan zie je er ook stijlvol uit zonder jasje. En vergeet niet om een schone zakdoek in je zak te doen (het liefst van zijde). Dan kun je elegant af en toe het zweet van je voorhoofd deppen. Ook handig als een dame overmand wordt door emoties tijdens het ja-woord.

Foto boven: Orione Conceicao via Pexels.com 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Een casual bruiloft? Zo zie je er strak uit zonder pak

Gerelateerde bedrijven