Dit zijn de 6 bruidsmode trends van 2020! « Huwelijk

Dit zijn de 6 bruidsmode trends van 2020!

Er is er maar een die bepaalt hoe doe trouwjurk er zal uitzien en dat ben jij. Uiteraard zijn er ook in bruidsmode trends en hieronder kan jij lezen wat tegenwoordig helemaal in is. Zeker weten dat ook voor jou de perfecte stijl ertussen zit.

Theatraal

Het mag het weer theatraal zijn voor de mooiste dag van je leven. Een beetje extra kan beslist en dat doe je door het ontwerp van dramatische mouwen en rokken. Veel stof en prachtige materialen maken van jou de prinses waar de prins op heeft gewacht. En die blik van hem als hij je voor het eerst ziet in die theatrale trouwjurk is toch precies conform de voorstelling die je had als jong meisje.

De schattige off shoulder bandjes

De meest romantische trend is wellicht de trouwjurk met schouderbandjes. Hierbij zijn het bandjes die los hangen langs je schouder. Ook deze look kan je combineren met allerlei modellen trouwjurk

De off the shoulder bandjes geven iedere creatie een speels effect. Wedden dat de bruidegom ook moet glimlachen om je romantische uitstraling?
Trouwjurken met schouderbandjes
Uit collectie van Sincerity

Less is more

Ben jij niet echt het type dat voor een theatrale look gaat met allerlei tierelantijntjes. Er zijn ook voor jou prachtige trouwjurken. Zoals altijd is er een tegenstroming die kiest voor een elegant silhouet zonder toepassing van steentjes, kant of andere extra’s. Maar bij die stijl hoort dan wel het gebruik van prachtige stoffen en een perfecte pasvorm. Er zijn allerlei typen trouwjurken in deze stijl te koop.

Laag uitgesneden rug

Zeker in de zomermaanden is een laag uitgesneden rug in je trouwjurk een trend waarbij je vrouwelijkheid wordt benadrukt. Het geeft een sexy uitstraling in een jurk waarin jij je toch op en top de bruid kan voelen.
Trouwjurken met lage rug
Uit collectie van Lillian West

Kant blijft altijd populair

Kant is gewoon enorm romantisch en kan een trouwjurk precies de juiste maken voor jou. De trend gaat richting zijpanelen van kant. Het is beslist een sexy look, zeker als de panelen doorlopen naar de rug en ze gecombineerd worden met een laag uitgesneden rug of een split. Komt dat in de richting van jouw ideale trouwjurk?

Een trouwjurk met mouwen

Mouwen zijn weer helemaal in beeld en vele bruiden zullen in de nabije toekomst hun ja-woord geven in een prachtige creatie met mouwen. Met mouwen heb je nog steeds een grote keuze in verschillende modellen. Je kan gaan voor de meer ingetogen prinsessen-look met veel kant. Maar mouwen geven ook een speciaal effect bij een sexy slank gesneden trouwjurk met split of diepe hals.

Foto boven: uit collectie van Sottero & Midgley

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Trouwjurken voor elk seizoen: Vind jouw perfecte match!

Kleding voor de bruidskinderen

Gerelateerde bedrijven