Trouwen in een sexy jurk « Huwelijk

Trouwen in een sexy jurk

Je moet het misschien niet overdrijven, maar als je een weloverwogen keuze maakt tussen onderstaande opties, gaan gewaagd en smaakvol zeker samen en kun je vol zelfvertrouwen stralen.

Open rug

Een trouwjurk met open rug is zeker sexy en kan altijd. Daarin kun je variëren van een tikkeltje gewaagd tot juist heel klassiek. Wij zijn fan!

Korte jurk

Sexy en stoer tegelijk is de korte trouwjurk. Hij is er op knielengte, tot net over de knie (tea length), of in de echt korte mini-variant. Ook een trouwjurk die kort is van voren en lang aan de achterkant, is helemaal hot. Showen dus, die benen!
Trouwjurk van Linea Raffaelli

Decolleté

Er is niets mis met het showen van wat decolleté. Gelukkig heeft men dat in trouwland ook begrepen en is er genoeg keuze in laag uitgesneden trouwjurken en jurken met off shoulder bandjes.

Jurk met vormen

Een strakke trouwjurk laat jouw vrouwelijke vormen mooi uitkomen. Een mermaid bruidsjurk legt extra nadruk op de taille en billen. Vind je een strakke jurk toch een beetje spannend? Probeer het gewoon eens. Je zult pas weten hoe het jou staat als je de jurk hebt aangepast.

De split

Helemaal vrouwelijk en iets wat zeker gaat opvallen is een spannende split in de rok van je trouwjurk. Dit leuke detail legt extra nadruk op je benen en showt daarnaast je met zorg uitgekozen bruidsschoenen.
Trouwjurk van Linea Raffaelli

Doorzichtige delen

Hoe mooi is een doorzichtige stof bij het lijfje of op de mouwen van je trouwjurk. Een trouwjurk met doorschijnende details laat subtiel wat huid zien en bedekt waar nodig. Super sexy dus!

Door Rinske van Rootselaar
Foto's: uit collectie van Linea Raffaelli

Reageren

Gerelateerde artikelen

Zo kies je bruidsmeisjesjurken die perfect bij je bruiloft passen

Trouwjurken voor elk seizoen: Vind jouw perfecte match!

Kleding voor de bruidskinderen

De bruidsmode trends voor 2023

Gerelateerde bedrijven