Trouwjurken met speciaal detail « Huwelijk

Trouwjurken met speciaal detail

Wat een keuze! Lang, kort, kant of juist niet, een sleep of geen sleep en dan ook nog allerlei verschillende modellen. Sommige aanstaande bruiden weten precies wat ze willen, terwijl anderen oneindig passen en vergelijken. Misschien geeft een apart detail ook voor jou de doorslag.

Open rug

Een jurk met (half) open rug is sexy en mooi tegelijk en kan in vrijwel iedere stijl. Daarin kun je variëren van een tikkeltje gewaagd tot juist heel klassiek, maar het is hoe dan ook een detail dat niemand zal ontgaan.
Trouwjurk van Ladybird
Uit de collectie van Ladybird

Hoge split

Helemaal vrouwelijk en iets wat zeker gaat opvallen is de (hoge) split in de rok van je trouwjurk, waardoor je een stuk been ziet. Door dit leuke detail zie je ook nog eens je bruidsschoenen, die anders misschien bedekt waren gebleven. Overigens kan de split op verschillende manieren en kun je zelf bepalen hoeveel been je daadwerkelijk wilt laten zien.
Trouwjurk van Lillian West
Uit de collectie van Lillian West

Losse rok

Helemaal leuk en multifunctioneel zijn de losse top en rok. Je kunt er zelfs voor kiezen om twee losse tops en één rok aan te schaffen en tussendoor om te kleden voor het feest. Daarnaast kun je een stukje buik showen als je dat wilt en kun je de rok of top heel goed nog eens dragen na de bruiloft.
Trouwjurk van Linea Raffaelli
Uit collectie van Linea Raffaelli

Opvallende accessoire

In plaats van een opvallend detail op je jurk, kun je ook gaan voor een meer in het oog springende accessoire. Denk aan een glimmend riempje om je middel of een grote strik. Bij een jurk met open rug heb je prachtige, opvallende rugkettingen in allerlei stijlen.
Trouwjurk van Justin Alexander
Uit de collectie van Justin Alexander

Vergeet dat trends slechts trends zijn. Belangrijker is dat jij kiest wat je mooi vindt en waar jij je lekker bij voelt. Is dat een knalrode trouwjurk of juist een klassieke prinsessenjurk dan is dat waar je voor moet gaan. Jullie bruiloft moet een afspiegeling zijn van wie jullie samen zijn.

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: Tres Chic Bridalwear

Bruidsmagazine bestellen

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwjurken voor elk seizoen: Vind jouw perfecte match!

Kleding voor de bruidskinderen

De bruidsmode trends voor 2023

Waarom bretels de perfecte mode accessoires zijn bij een huwelijk

Gerelateerde bedrijven