Win een trouwjurk « Huwelijk
Large_trouwjurk_winnen_bruidsmode

Win een trouwjurk

Al ruim 40 jaar weten aanstaande bruidsparen de weg naar Ann & John Bruidsmode te vinden. Wij beseffen als geen ander dat het uitzoeken van de bruidskleding een bijzondere en spannende gebeurtenis is.

Win een trouwjurk

Wil je kans maken op een cheque ter waarde van € 449,- vul dan via de site van Ann & John Bruidsmode je gegevens in. Deze cheque kun je bij de Ann & John Bruidsmode Group verzilveren bij aankoop van jouw bruidskleding. De winnares wordt persoonlijk, via de website en overige mediakanalen bekend gemaakt.
Trouwjurk Winnen Gratis

Alle topcollecties

De Ann & John Bruidsmode Group zit in Eindhoven en is hier vertegenwoordigd met maar liefst 3 bruidsmodezaken. Wij nodigen u van harte uit om onze zaken en de daarbijbehorende collecties te komen bekijken. Bij Ann & John Bruidsmode zijn alle top collecties vertegenwoordigd alsook een grote collectie gala-, cocktail-, en gelegeheidskleding. Voor de bruidegom is er een speciaal ingerichte Cossmo shop.

Een eerlijk en deskundig advies

Ons gehele team zal er alles aan doen om je van een eerlijk en deskundig advies te voorzien, daarnaast staan service en kwaliteit bij ons hoog in het vaandel. Zodra jouw keuze is bepaald, wordt je trouwjurk perfect passend gemaakt in ons eigen atelier. Onze gediplomeerde, ervaren coupeuses gaan dit tot in de puntjes voor je verzorgen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwbeurs_oesterdam

25 januari: Met veel Liefde Oesterdam

Large_trashthedress_fotoshoot

Hoe werkt een 'trash de dress' fotoshoot?

Large_bruidsmode_trend_2020

Dit zijn de 6 bruidsmode trends van 2020!

Large_sexy_trouwjurk_open_rug_leinearaffaelli

Trouwen in een sexy jurk

Gerelateerde bedrijven