De jurk van je dromen « Huwelijk

De jurk van je dromen

Maak van je pasfestijn een feestje! Want om op je huwelijksdag te kunnen schitteren, moet je ook heerlijk de tijd nemen om de perfecte trouwjurk uit te zoeken. Om aandacht en privacy te garanderen is het wel van belang dat je eerst een afspraak maakt.

Professioneel advies

In een gezellige ambiance onder het genot van een kopje koffie of thee wordt er bij de bruidsmodezaak rustig de tijd genomen voor jou en de mensen die je hebt meegenomen. Je krijgt uitgebreid de tijd om te vertellen over je aanstaande bruiloft en natuurlijk van welke stijl je houdt. Door middel van een professioneel en eerlijk advies wordt er in samenspraak een selectie gemaakt van verschillende bruidsjaponnen: lief, stoer, klassiek, puur, extravagant, maar altijd stijlvol.
Trouwjurken Jessie K.
Jessie K.

Op weg naar de grote paskamer

Terwijl degenen die je hebt meegenomen plaatsnemen in de fauteuils komt het spannende moment steeds dichterbij. Tijdens het passen krijg je alles aan wat nodig is om zo’n mooi mogelijk resultaat te krijgen. Het aller belangrijkste is bruidslingerie. Het verschil met en zonder lingerie moet je zien en ervaren.

Ook zeker niet onbelangrijk zijn de bruidsschoenen. Deze moeten een goede pasvorm hebben. Bij de gerenommeerde bruidsmodezaken zijn alle maten passchoenen dan ook aanwezig. Eventuele accessoires geven het geheel de finishing touch.

Dan is het zo ver…  de sfeerverlichting staat aan en mooie muziek klinkt door de winkel, wanneer langzaam het gordijn open gaat. Daar sta je dan als echt bruidje. Dit is het moment waar iedereen op heeft gewacht, vaak met een lach en een traan tegelijk.

Heb je dan jouw droomjurk gevonden, dan kom je nog een aantal keren terug om hem af te laten passen door een coupeuse. Het is dus aan te raden om ruim voor jullie trouwdag de zoektocht te starten. Veel plezier.

Een paar tips!

Ga eens langs een kleurenanalist om je te laten adviseren welke kleur bij jou past.
Neem hooguit twee mensen mee. Te veel meningen maakt je onzeker.
Doe eerst ideeën op via bruidsbladen en internet, maar koop bij voorkeur niet via internetaanbieders.

Foto: We Capture

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwjurken voor elk seizoen: Vind jouw perfecte match!

Kleding voor de bruidskinderen

De bruidsmode trends voor 2023

Waarom bretels de perfecte mode accessoires zijn bij een huwelijk

Gerelateerde bedrijven