Witte jurk met kleuraccenten « Huwelijk

Witte jurk met kleuraccenten

Denk aan een riempje, lint of band om je middel, misschien een jasje of stola met een bijpassend tasje of extra opvallende bruidsschoenen. Allemaal leuke onderdelen die net even in een andere kleur kunnen dan je witte jurk. Maak wel een keuze, anders wordt het misschien teveel, waardoor het geheel weer wat minder verrassend oogt.

Kleur

Paars, roze, turkoois of sprankelend goud, kies wat het beste bij jullie past. Omdat het hier slechts om een accent gaat, is geen kleur te veel of te fel. Het kan dus je eigen favoriete kleur zijn, maar ook het kleurenthema van jullie bruiloft, zodat alles matcht. Weet je niet goed wat jullie mooi vinden? Bekijk tijdschriften, websites en plaatjes van andere bruiloften en laat je op die manier gemakkelijk inspireren.

De bruidegom past qua styling eenvoudig en snel bij de bruid, door te kiezen voor een stropdas of corsage in dezelfde opvallende kleur. Kijk goed naar de tint van de kleur die je gebruikt, zodat deze precies overeen komt met die van het bruidsjurk-detail.

Tip! Trouw je rond Koningsdag, Bevrijdingsdag of in één van de komende jaren tijdens het EK of WK voetbal, misschien wil je dan wel een tikkeltje 'Nederland' uitstralen met een oranje element op je hagelwitte jurk!

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: ADFoto's
Foto's onder: uit collectie Linea Raffaelli

Reageren

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Trouwjurken voor elk seizoen: Vind jouw perfecte match!

Kleding voor de bruidskinderen

Gerelateerde bedrijven