De lange bruid « Huwelijk

De lange bruid

Shoppen is soms best lastig wanneer je langer dan gemiddeld bent. Laat staan voor iets belangrijks als een bruidsjurk. Want wat staat je helemaal geweldig en waar kun je beter met een grote boog omheen lopen?

Doen of niet doen

In een korte trouwjurk komen je benen ongetwijfeld geweldig uit, maar je lijkt er wel langer door. Wil je dus liever iets van je lengte af smokkelen, ga dan voor een lange jurk. Overweeg ook eens een jurk met lange mouwen. Hierdoor lijken je benen optisch korter.

Ga daarnaast voor accessoires die bij je postuur passen, maar kies zeker niet te kleine sieraden. Ook schoenen in een opvallende kleur staan jou vast heel goed!

Tip! Er zijn steeds meer mooie, platte schoenen te koop. Aangezien hoge hakken jou langer maken, is het misschien een idee om je daar ook op te oriënteren. Houd je, zoals heel veel bruiden, eigenlijk van bruidsschoenen met een flinke hak onder je jurk? Misschien kun je dan voor een tussenweg gaan en kiezen voor iets minder centimeters in plaats van killer heels.

Bij het passen van jurken kan het zijn dat je nogal wat te korte exemplaren tegen komt. Laat je hier vooral niet door uit het veld slaan. Veel jurken worden speciaal voor jou gemaakt of kunnen op een mooie manier verlengd worden. Informeer bij de bruidsmodezaak wel even of dit bij jouw droomjurk ook het geval is.

Maar het belangrijkste is dat je kiest voor datgene waar jij je het beste bij voelt. Wees trots op jezelf, je lengte en hoe je er uit ziet en geniet van de grote dag. Loop rechtop en straal!

Rinske van Rootselaar
Afbeelding: Ladybird

Reageren

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Kleding voor de bruidskinderen

De bruidsmode trends voor 2023

Gerelateerde bedrijven