Trouwschoenen uitzoeken « Huwelijk

Trouwschoenen uitzoeken

Veel vrouwen houden van schoenen. Maar dat ene paar kiezen voor op je bruiloft, dat is zo makkelijk nog niet. Voor jullie grote dag is het belangrijk dat je een oogverblindend, maar ook goed zittend paar kiest. Je moet er tenslotte de hele dag op lopen.

Hakken

Draag je normaal zelden hakken, ga dan vooral niet voor de stiletto, hoe groot de verleiding ook is. Een bescheiden hakje kan net zo geweldig staan en je wilt geen van pijn verlamde voeten aan het einde van de avond. Loop je bijna dagelijks op hoog gehakte schoenen, go for it! Je krijgt er vaak een mooie houding door en bent net een stukje langer.

Platte schoenen

Het is misschien niet het eerste wat in je op komt, maar er zijn zeker charmante, platte trouwschoenen. Ballerina's, slippers, sandaaltjes of zelfs gympen, er is tegenwoordig steeds meer leuke (!) keuze.

Tip! Trouw je op het strand? Waarom dan niet op blote voeten in het huwelijk treden. Natuurlijk en simpel op een verder zo grootse dag.Trouwen op blote voeten
Foto: d-eYe photography

Kleur

Ben jij het type voor een fel gekleurd paar schoenen onder een witte jurk? Leuk! Witte trouwschoenen zijn zeker niet meer vanzelfsprekend. Ze zijn er tegenwoordig in alle kleuren.
Misschien kies je bewust voor gedurfde schoenen, die maar af en toe onder je lange jurk vandaan piepen. Bijvoorbeeld knalroze exemplaren met een plateauzool. Gewaagd en stoer!Gekleurde trouwschoenen
Foto: Elsa Coloured Shoes

Tip! Zijn jullie op zoek naar een symbolisch tintje. Schrijf dan een persoonlijk berichtje op de onderkant van elkaars schoen. Erg leuk voor op de foto's!

Romantisch, gedurfd, simpel of glitter en glamour, kijk uiteindelijk wat past bij jouw jurk, jullie trouwthema en bij jou als bruid. Comfortabel is fijn, maar neem bij twijfel het zekere voor het onzekere. Je legt heel wat meters af. Zorg dan ook voor een paar back-up-slippertjes. Je zult niet de eerste zijn die op een bepaald punt de hoge hakken uit schopt.

Door Rinske van Rootselaar
Foto boven: 
d-eYe photography

Reageren

Gerelateerde artikelen

Alles wat je moet weten over de nieuwste trouwjurken collecties

Waarom een maatpak het ideale trouwpak is

Kleding voor de bruidskinderen

De bruidsmode trends voor 2023

Gerelateerde bedrijven