Met liefde verpakt « Huwelijk
Large_trouwkaarten_uitnodiging

Met liefde verpakt

Vaak lastig is het vinden van een leuk en passend cadeau. Weet je echt niets, vraag dan de ceremoniemeester naar ideeën. Geld geven kan altijd, al dan niet op een leuke manier verpakt. Het bedrag staat niet vast en vaak kun je zelf wel ongeveer bedenken wat redelijk is, afhankelijk van de band die je hebt met het bruidspaar.

Vraagt het bruidspaar om een envelopje, dan is het misschien leuk om geld te geven in een doosje van 'Love in a box'. Dit is een luxe doosje met 36 persoonlijke inspiratie-kaartjes. Op de kaartjes staan liefdevolle, inspirerende teksten en je kunt ze extra persoonlijk maken door er eigen foto's aan toe te voegen.

Humor

Overigens kun je met geld ook de 'flauwe' kant op, door het op te splitsen in een kruiwagen vol muntjes, of door het geld zo te verpakken dat het bruidspaar een weekend bezig is, voor ze het tevoorschijn kunnen toveren. Voorbeelden van plaagverpakkingen zijn: inblikken, in beton gieten, de verpakking dichtlassen, in een kaars gieten, of in een bak met water verstoppen.
Geld vouwen

Gelukkig zijn er ook voldoende mildere alternatieven. Zo kun je een vrolijk versierd geldboompje maken, ballonnen vullen met geld, een mooie schatkist ontwerpen of vouw iets leuks van papiergeld.

I.p.v. geld

Een alternatief voor geld zijn de diverse cadeaubonnen die je tegenwoordig aan kunt schaffen. Van een belevenis tot een weekend weg en van een bon van hun favoriete winkel tot een luxe diner. Vaak kun je deze cadeaubonnen ook in stijl laten verpakken. Zo kun je bij cadeautjes.nl er voor kiezen om je belevenisbon in een exclusieve geschenkdoos te ontvangen. Dit maakt het geven van cadeaus toch net iets feestelijker.

Een leuk huwelijkscadeau, dat er ook van buiten sierlijk en mooi uitziet, is een cadeaumand. Het is vooral leuk om matchende cadeaus voor hem en haar in de mand te doen, maar denk ook aan champagne met glazen, luxe chocolade, wellness producten, of een mand in een bepaalde stijl, die bij het bruidspaar of het moment van trouwen past (jaargetijde, Kerst, of bijvoorbeeld het bruidsthema).

Tip! Ben je nog op zoek naar originele giftbags, stempels, stickers, inpakmaterialen, labels, envelopjes of kaartjes, dan is Etsy de place to be voor al je inpakinspiratie.

Door Rinske van Rootselaar

Bruidsmagazine bestellen

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Large_geld_huwelijkscadeau_robrotgers

Geld als huwelijkscadeau

Large_huwelijkscadeau_wat-moet-je-geven

Wat vraag je cadeau voor jullie bruiloft?

Large_huwelijkscadeau_kopen

De top vijf gepersonaliseerde huwelijkscadeaus

Gerelateerde bedrijven