Trouwauto pimpen « Huwelijk

Trouwauto pimpen

Het zijn misschien wel de meest bijzondere ritjes die jullie ooit zullen maken. Het laatste tochtje als ongetrouwd stel naar de kerk of het gemeentehuis, en vanaf daar als twee gelukkig getrouwde mensen op weg naar jullie feestlocatie. En dan mag je best een beetje uitpakken. Iedereen mag ten slotte weten dat jullie vandaag getrouwd zijn!

Autoversiering

Maar ook voor trouwauto's geldt; less is more. Overdrijf niet met toeters en bellen, want dan ziet de auto er al gauw 'overdressed' uit. Veel mensen gaan voor een boeket bloemen op de motorkap en een vrolijk lintje aan de antenne. Simpel en strak, maar ook heel chique.
Vrolijke alternatieven zijn er ook genoeg. Denk aan een zwierige bloemenslinger, een just married vlaggetje aan de antenne, een hippe sticker voor op het raam of op de auto zelf, of een trosje ballonnen op de voorkant van de auto.

Tegenwoordig zijn er ook afwasbare raam-stiften te krijgen waarmee je bijvoorbeeld jullie beide namen op je autoruit kunt schrijven. Ook leuk, laat zien dat je als trouwstoet bij elkaar hoort, met allemaal hetzelfde bloemstukje, strikje, of lint gedecoreerd op de auto. En dan flink toeteren en zwaaien natuurlijk!

Blikjes achter trouwauto

Blikjes achter de auto is niet alleen maar fun. Zelfs toen er nog geen auto’s waren en bruid en bruidegom in de koets zaten, had de familie daar blikjes achter gebonden. Ze verjoegen de geesten die een gelukkig huwelijk in de weg zouden staan.

Door Rinske Bosma
Foto: HandS Trouwfotografie

 

wensballon, ufoballon, geluksballon

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bloemen op je bruiloft

4 tips om een uniek huwelijksfeest te organiseren

Lampionnen als trouwdecoratie

Goedkoop koffiebekers laten bedrukken voor trouwerij

Gerelateerde bedrijven