Een vliegende start vanaf Schiphol « Huwelijk
Large_trouweninfrankrijk

Een vliegende start vanaf Schiphol

Als je wilt trouwen in het buitenland moet je rekening houden met een aantal zaken. De documenten die je moet overleggen verschilt per land. Hiervoor kun je het best contact opnemen met de ambasade van het land waar jullie willen trouwen. Je moet er dus één en ander voor regelen, maar dan héb je ook wat. Een romantische, zonnige bestemming, of juist een besneeuwd landschap om bij weg te dromen.
Trouwen in Spanje

Trouwen in het buitenland is niet nieuw, maar kan wel steeds gemakkelijker geregeld worden. Ook weddingplanners specialiseren zich vaker in destination weddings. Bovendien zijn er gespecialiseerde reisagenten of Nederlandse leveranciers in het buitenland, zoals locatie-eigenaren in populaire landen als Italië, Frankrijk en Spanje, die jullie graag helpen bij het organiseren van jullie bruiloft.

Vind je dit toch teveel gedoe, dan kun je ook trouwen in de buurt van Schiphol of zelfs op Amsterdam Airport Schiphol zelf, om vervolgens, uitgezwaaid door je gasten, direct het vliegtuig in te stappen en vanaf Schiphol vliegen op weg naar jullie droombestemming. Dit belooft een vliegende start van jullie huwelijk.

Door Rinske Bosma
Foto's: Pexels.com / Dimitri Kuliuk

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_opnieuw_trouwen

Voor de tweede keer volmondig JA!

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_1

Complete privacy met een privé villa op de huwelijksreis

Large_trouweninfrankrijk

Een vliegende start vanaf Schiphol

Gerelateerde bedrijven