Een vliegende start vanaf Schiphol « Huwelijk
Large_trouweninfrankrijk

Een vliegende start vanaf Schiphol

Als je wilt trouwen in het buitenland moet je rekening houden met een aantal zaken. De documenten die je moet overleggen verschilt per land. Hiervoor kun je het best contact opnemen met de ambasade van het land waar jullie willen trouwen. Je moet er dus één en ander voor regelen, maar dan héb je ook wat. Een romantische, zonnige bestemming, of juist een besneeuwd landschap om bij weg te dromen.
Trouwen in Spanje

Trouwen in het buitenland is niet nieuw, maar kan wel steeds gemakkelijker geregeld worden. Ook weddingplanners specialiseren zich vaker in destination weddings. Bovendien zijn er gespecialiseerde reisagenten of Nederlandse leveranciers in het buitenland, zoals locatie-eigenaren in populaire landen als Italië, Frankrijk en Spanje, die jullie graag helpen bij het organiseren van jullie bruiloft.

Vind je dit toch teveel gedoe, dan kun je ook trouwen in de buurt van Schiphol of zelfs op Amsterdam Airport Schiphol zelf, om vervolgens, uitgezwaaid door je gasten, direct het vliegtuig in te stappen en vanaf Schiphol vliegen op weg naar jullie droombestemming. Dit belooft een vliegende start van jullie huwelijk.

Door Rinske Bosma
Foto's: Pexels.com / Dimitri Kuliuk

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_bruidstaart_trouwenmetthomas

Bruidstaart met smaak

Large_jambo_safari_club_-_strand_kenia

Jambo Safari Club, de Afrika specialist

Large_huwelijksreis_riksjatravel

Op huwelijksreis, maar wel nét even anders

Large_huwelijksreis_cuba

Huwelijksreis naar Cuba

Gerelateerde bedrijven