Trouwen en lolly’s « Huwelijk

Trouwen en lolly’s

Lolly’s, ze zien er leuk en vrolijk gekleurd uit en er wordt met liefde van gesnoept door jong en oud. Bovendien kun je ze in allerlei soorten en maten krijgen. De ideale traktatie voor op je bruiloft dus!

Een zoete verrassing
Wil je een candy buffet op je bruiloft, dan staan lolly’s daar geweldig tussen. Zowel de goede oude ChupaChups, als zelf ontworpen varianten, met bijvoorbeeld de namen van het bruidspaar erop, of een foto. Die laatsten zijn bijvoorbeeld ook leuk en origineel als bedankje voor je gasten.

Een lolly-boom of een bos lolly’s
Ook leuk: de lolly in de vorm van een hartje is in bijna elke snoepwinkel te krijgen. Steek ze in een bak met suiker, zodat ze rechtop blijven staan, of zet er een paar in de bruidstaart, voor een speels effect. En wat dacht je van een kleurige snoepboom, of een lolly-boeket?

Cake Pops
Vind je een bruidstaart maar gewoontjes, dan zijn de Cake Pops misschien ook een leuk alternatief. Simpel gezegd, een klein taartje, in de vorm van een lolly, omhuld door chocolade. Deze traktatie kun je prima zelf maken en in welke vorm, kun je helemaal zelf bepalen!

 Geef de kinderen op je bruiloft een mooie, kleurrijke lolly. Niet alleen zijn kids er dol op, ze zijn er ook wel even ‘zoet’ mee.

Door Rinske Bosma

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwbibbers

Kinderdrankjes voor op je bruiloft

Kinderboek over trouwen

Bruids- en feestkleding voor kinderen

Gerelateerde bedrijven