Cougar Town Wedding « Huwelijk

Cougar Town Wedding

De serie is uit het leven gegrepen. Het komt steeds vaker voor dat ‘oudere’ vrouwen een jongere man daten, een relatie hebben en zelfs trouwen. Je kunt dit ook zien bij de beroemdheden die we maar al te graag volgen. Zoals bijvoorbeeld: de inmiddels alweer gescheiden Demi Moore en Ashton Kutcher (13 jaar verschil), Tina Turner en Erwin Bach (16 jaar verschil), Susan Sarandon en Tim Robbins (12 jaar verschil), Mariah Carey en Nick  Cannon (12 jaar verschil) en Madonna en Guy Ritchie ( 10 jaar verschil). Madonna is inmiddels gescheiden maar heeft verschillende veel jongere lovers cq. vriendjes.

Wat is eigenlijk een ‘Cougar’? 
Een ‘Cougar’ is een vrouw van 40 tot 69 die jongere mannen (minimaal 10 jaar of jonger) date. De vrouwen houden van de meegevendheid en het gevoel voor avontuur van de spontane jongere man. De mannen houden van het raffinement en het levenssucces van hun oudere partner.

Vaak zetten beroemdheden een trend. Deze trend begon dat oudere mannen met jongere vrouwen een relatie hadden. Dat ‘oudere’ vrouwen nu ook met jongere mannen daten is een trend die zich nu ook bij de ‘niet beroemde’ mensen doorzet.

Wat zijn de redenen van deze trend? 
• Oudere vrouwen zien er beter uit dan ooit, niet alleen dankzij plastische chirurgie maar ook dankzij de sportschool op de hoek;
• Door een scheiding (vaak eerste huwelijk) zijn deze vrouwen weer beschikbaar;
• Bij deze vrouwen staat gezelschap, liefde voor reizen en fun op de eerste plaats;
• Mannen vinden oudere vrouwen vaak interessanter, meer bereid tot experimenteren, grappig om mee te praten en financieel onafhankelijk. Bovendien weten oudere vrouwen wat ze seksueel willen en ze zijn zelfverzekerd.

Door Grace Flenter

♥ 
Cougar Town is in Nederland te zien op Net 5.

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Wegwerpcamera voor je bruiloft

Het geheim van een goed huwelijk

Hartelijk bedankje

Voor de tweede keer volmondig JA!

Gerelateerde bedrijven