De perfecte huwelijksreis « Huwelijk

De perfecte huwelijksreis

Tip 1! 
Voer voldoende research uit van te voren. Kijk altijd of een bestemming veilig en geschikt is. Is het mooi weer in de tijd van het jaar waarop jij wilt gaan? Is er voldoende te doen? Heb je misschien inentingen nodig?

Tip 2!
Neem altijd een foto- of videocamera mee. Maak foto’s en beelden van alles wat los en vast zit. Landschappen, mensen en momenten, ook al lijken ze op dat moment onbelangrijk, als je later de plaatjes bekijkt, ben je weer even terug op huwelijksreis. 

Tip 3!
Een huwelijksreis kan romantisch met wijn en kaarsjes, maar denk ook eens aan iets actiefs. Iets voor het eerst samen ontdekken kan namelijk net zo betoverend zijn. Wat dacht je van diepzeeduiken, een safari, of paardrijden!

Tip 4!
Heeft het huwelijk veel geld gekost? Kijk her en der voor aantrekkelijke acties. Er zit veel verschil in de prijzen van aanbieders. Daarnaast kun je van te voren kijken naar een goedkopere maand. Ook kan het helpen om de vlucht en het hotel apart te boeken.

Tip 5!
Zet altijd meer geld opzij dan je denkt nodig te hebben. Je kunt beter spijt hebben van dingen die je hebt gedaan en waar je niets aan vond, dan van dingen die je had willen doen. Niets is vervelender dan achteraf te denken; had ik maar… Je zult vast meer reisjes maken, maar een huwelijksreis maak je maar één keer. Spring af en toe eens in het diepe en geniet.

Door Rinske Bosma

Andere bijzondere adresjes voor jullie huwelijksreis vind je bij Eliza was here.
 

 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwbibbers

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Gerelateerde bedrijven