Creatief met gastenboeken « Huwelijk

Creatief met gastenboeken

Een gastenboek hoeft namelijk allang geen boek meer te zijn. Er zijn zat creatieve ideeën voor een originele manier van gelukwensen.

Poster met extra’s

Een leuk idee is om een mooie foto van het bruidspaar uit te vergroten tot poster. Iedere bezoeker kan er dan zijn of haar berichtje op schrijven. Wanneer het bruidspaar het kunstwerk later ophangt, zullen zij nog vaak herinnerd worden aan die mooie dag. Met een beschreven passe-partout of schilderdoek heb je een leuke variatie op dit idee.

Video- of fotoboodschap

En wat dacht je van een video, waarop iedereen zijn of haar boodschap inspreekt. Het zorgt vaak voor persoonlijkere en leukere reacties, ook doordat je er een gezicht en stem bij hebt.
Of misschien polaroidfotootjes? Bij binnenkomst laat je een fotograaf van iedere bezoeker een foto maken, waarop de bezoekers direct hun boodschap kunnen zetten.

Een ludieke variant hierop is het Koninklijk Toilet van Twenthe Promotions. Een garantie voor succes. Het Gastentoilet is een bouwwerk van een bijzondere klasse en grandeur, waarvan de hele entourage zorgt voor een humoristische en spontane sfeer. Binnenin bevindt zich een verborgen videocamera. De gasten weten echter wel dat, door aan een koord te trekken, hun boodschap op video wordt opgenomen. Spontaan kunnen ze hun wens inspreken voor het bruidspaar.

Wensboom

Maar één van de leukste ideeën is misschien nog wel de wensboom. Leg allemaal kleine kaartjes neer in een vorm en kleur die jullie leuk vinden. Je gasten kunnen er hun wens voor jullie opschrijven en mogen het kaartje vervolgens ophangen in een boom, of grote plant. 

Ook een leuk idee is om kleine knijpertjes op een grote, mooi beschilderde plank te plakken. De kaartjes kunnen je bezoekers dan tussen de knijpertjes bevestigen, waardoor je een soort wensmuur krijgt.

Door Rinske Bosma

 Wil je toch 'gewoon' een receptiealbum, kijk dan eens op Trouwartikelen.nl. Zij bieden meer dan alleen de traditionele albums.

♥ Vertel 's! over het bruidspaar is een album met losse pagina's die jullie gasten kunnen invullen vooraf of tijdens de bruiloft. De pagina's zijn gevuld met originele vragen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Trouwbibbers

Het geheim van een goed huwelijk

Bruidstaart met smaak

Hartelijk bedankje

Gerelateerde bedrijven