Liever geen stukjes « Huwelijk

Liever geen stukjes

Stukjes op een bruiloft is een hot item. En voor het bruidspaar is het vaak een hoofdbreker. Liever Geen Stukjes© biedt een oplossing. Zij maken een  energieke improvisatietheatershow waarin het bruidspaar centraal staat. Samen met de bruiloftsgasten wordt de show ter plekke gemaakt. Soms spelen de gasten mee in de show, soms krijgt het bruidspaar een rol en soms spelen (en zingen) de acteurs de scènes. Omdat de acteurs van zich ook inhoudelijk goed voorbereiden, wordt de show heel persoonlijk.  

Voor het bruidspaar heeft Liever Geen Stukjes© grote voordelen:
-De show is kort en krachtig. Na 30-45 minuten is het voorbij en het feest wordt niet meer  onderbroken.
-Het bruidspaar kan op een vriendelijke en charmante manier voorkomen dat de feestavond  veel onderbroken door stukjes van de bruiloftsgasten. Simpelweg door aan te geven dat de  stukjes al geregeld zijn.
-De show wordt gespeeld door geoefende en zeer ervaren improvisatie-acteurs. Een  professionele show die inhoudelijk aansluit bij het bruidspaar.
-De show is hilarisch en energiek. Na afloop is de zaal vol energie en kan het feest beginnen.
-De bruiloftsgasten kunnen tijdens de show inhoudelijke input geven. Die inhoudelijke input  wordt door de acteurs direct in de show verwerkt. Op die manier kunnen de gasten hun  anecdotes en verhalen over het bruidspaar direct kwijt.

Liever Geen Stukjes
© is een nieuw product. Het concept is gebaseerd op de Powerimproshow©, een show die al twee jaar met veel succes in het bedrijfsleven wordt gespeeld. De acteurs van Liever Geen Stukjes© zijn Marcoen Hopstaken en Barbara Oppelaar. Ze werken al meer dan tien jaar samen in het improvisatietheatercircuit en werken verder als trainer, dagvoorzitter en trainingsacteur.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Een magisch einde aan je bruiloft

Vermaak tijdens jullie bruiloft

Photobooth huren voor jullie bruiloft

Vergeet de bruidskinderen niet

Gerelateerde bedrijven