Met de camper op huwelijksreis « Huwelijk

Met de camper op huwelijksreis

Als jullie allebei van het buitenleven houden, dan lijkt een camperreis de perfecte start voor jullie gemeenschappelijke leven. Klinkt dit jou als muziek in de oren? Lees dan verder. 

Vakantie in Portugal 

Genieten van de zon in Portugal is natuurlijk de ideale huwelijksreis! Veel romantische en rustige plekjes, maar ook veel mooie steden met alle prachtige bezienswaardigheden. Het klinkt waarschijnlijk te mooi om waar te zijn om al deze verschillende aspecten in één vakantie te ervaren, maar het is mogelijk! Voor stellen die lekker van de buitenlucht houden is een camper huren in Portugal ideaal voor deze vakantie. Rijden langs de Algarve, wie wilt dat nou niet met zijn kersverse huwelijkspartner?
Huwelijksreis naar Portugal
 

Vakantie in Schotland

Houd je niet zo van het altijd warme Portugal, maar ben je wel dol op mooie uitgestrekte landschappen? Dan is Schotland helemaal iets voor jou. De prachtige kastelen, hunebedden en de adembenemende landschappen om door te wandelen. Om al deze geweldige hoogtepunten niet te missen op de huwelijksreis is een camper huren in Schotland een perfect idee. Op deze manier kan je samen genieten van het de prachtige natuur in alle comfort van je eigen camper. 
Huwelijksreis naar Schotland


Voordelen van een campervakantie

Het gemak van een camper is dat je zo van de ene naar de andere plek kan reizen en kan stoppen waar en wanneer je wilt. Doordat je zo flexibel en vrij bent kan je gaan en staan waar je wilt! Het aller fijnst van een campervakantie is dat je de camper op prachtige plekken neer kan zetten, midden in de natuur. Hiernaast heeft een camper natuurlijk ook nog hele praktische voordelen, namelijk:
  • Nooit te hoeven stoppen voor een plaspauze

  • Je kleding lekker opgehangen in de kast i.p.v. uit een koffer leven

  • Gevulde koelkast en voorraadkast met eten

Écht samen zijn op de huwelijksreis

Het grootste voordeel van een camperreis als honeymoon is dat je echt even samen bent. Dat is natuurlijk perfect voor een huwelijksreis na de hectische en spannende tijd voorafgaande aan de bruiloft.
Huwelijksreis met camper
 
Door in een camper samen te gaan reizen ben je tijdens de reis ook helemaal met z’n tweeën. Het plezier van de route plannen, leuke campings zoeken en verblijven in prachtige natuur zullen jullie dichter bij elkaar brengen. 
 
Kortom, een camperreis als honeymoon is een perfect idee als je even samen wilt zijn. Een camperreis heeft dan ook vele voordelen en de keuze wat betreft bestemmingen is reuze. Dus kiezen jullie voor een honeymoon naar Portugal of gaan jullie toch liever naar Schotland?

Reageren

Gerelateerde artikelen

Dit zijn de mooiste huwelijksreisbestemmingen binnen Europa

Een onvergetelijke huwelijksreis: een op maat gemaakte rondreis door Australië en Nieuw-Zeeland

By June – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Gerelateerde bedrijven