Trouwen bij Trouwambtenaar Pim van der Tas « Huwelijk

Trouwambtenaar Pim van der Tas

Spireaweide 10
2742 GC Waddinxveen

06 53774574
info@trouwambtenaarpimvandertas.nl
www.trouwamtenaarpimvandertas.nl

Trouwambtenaar in Waddinxveen en verre omstreken

Mijn naam is Pim van der Tas. Ik ben sinds oktober 2019 buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in Waddinxveen en daarnaast sinds 1 mei 2020 freelance trouwambtenaar. Met mijn inschrijving bij de Kamer van Koophandel als zelfstandig trouwambtenaar heb ik besloten nog meer tijd aan positieve dingen te besteden. En een bruiloft is daar een perfect voorbeeld van!

De huwelijksdag of die waarop je je partnerschap officieel laat registreren is immers DE dag waarop de LIEFDE gevierd wordt en dat moet dus de mooiste dag van je leven zijn.Trouwambtenaar Pim van der Tas

Op de eerste plaats wil je officieel trouwen, d.w.z. voor de wet. Als je dat met mij wil (buiten Waddinxveen), moet ik door de gemeente waar jullie willen trouwen, worden benoemd als BABS voor één dag. Wees er op tijd bij, want in sommige gemeenten moet een aanvraag meer dan 3 maanden tevoren zijn gedaan. Bovendien moeten we rekening houden met allerlei voorschriften voor de ceremonie.

De andere methode is: voor de wet trouwen (misschien zelfs wel kosteloos) en daarna een ceremonieel huwelijk met familie, vrienden en collega’s op een door jullie zelf gekozen locatie waar je zelf de regie hebt over hoe je het wil hebben.

Het is jullie dag en dat houd ik graag zo! Samen bespreken wij alle wensen die er zijn, wat jullie wel, maar natuurlijk ook wat jullie absoluut niet willen op deze dag. Er is alle ruimte voor jullie wensen tijdens de ceremonie.

Een ceremonie die je nooit meer vergeet. Wat houdt dat in? Ik kan daar lang over vertellen, maar de kernwoorden zijn: verrassing, binding, echte emotie, humor, natuurlijk liefde en... een beetje van Trouwambtenaar Pim van der Tas!Trouwambtenaar Zuid Holland Pim van der Tas

Mijn doel, en daarmee ook het grootste compliment na een ceremonie is, dat ik als trouwambtenaar jullie heb weten te verrassen. Met mijn woorden, maar ook met de manier waarop ik de ceremonie heb geleid. Dat ik paste in het gezelschap en jullie precies zo heb neergezet zoals je bent. Maar dan net iets vanuit een andere invalshoek dan je gewend bent!

Stuur mij een berichtje als je wilt kennismaken. Ik neem dan z.s.m. contact met jullie op

“Wij hadden ons geen betere trouwambtenaar kunnen wensen. Door zijn oprechte interesse, authentieke uitstraling en vriendelijkheid heeft hij tijdens onze trouwceremonie van ongeveer drie kwartier alle aanwezigen weten te boeien, ontroeren en hebben we het met elkaar uitgeschaterd van het lachen. Wij kunnen Pim alleen maar aanraden!”

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Oprecht verwonderd

Trouwen voor een dag

Gerelateerde bedrijven