Tour de vloer « Huwelijk

Tour de vloer

Ga je voor houtlook pvc of een marmoleumvloer met tegellook? Oh de keuzes! Lees mee en ontdek de voor- en nadelen van verschillende vloeren, wordt het kiezen van een nieuwe vloer ineens wel een heel stuk makkelijker van! 


Pvc vloeren 

Een echte all-time favorite; pvc vloeren. Deze vloer voelt comfortabel aan de voeten en is geschikt voor vloerverwarming. Het voordeel van een pvc vloer. is dat deze bijna niet van echt hout of tegel te onderscheiden zijn. Daarnaast heeft de vloer weinig onderhoud nodig, is hij bestand tegen vocht en krasvast. 
Laminaat of pvc vloer kopen


Laminaat

Laminaat is een vloer die naast weinig onderhoud ook nog eens makkelijk schoon te houden is, stof trekt namelijk niet in deze vloer. Daarnaast is laminaat vaker een wat voordeligere keuze. Tegenwoordig zijn er verschillende hout- en steenlooks verkrijgbaar. En je ziet het verschil echt niet tussen laminaat en de realdeal!


Marmoleum

Marmoleum vloeren zijn perfect voor een strakke inrichting. Ze lijken namelijk heel erg op gietvloeren. Marmoleum is er in de klikvariant en de plakvariant en is ook zeer geschikt voor professioneel gebruik. Hij is namelijk glad, hygiënisch en zeer geschikt voor vloerverwarming. 


Tapijt

Lekker aan de voetjes en het staat zo gezellig! Tapijt wordt veel gebruikt in de slaapkamer maar kan ook prima in de rest van je woning gelegd worden. Kies voor hoog- of laagpolig en uit verschillende kleuren en dessins. Daarnaast is tapijt ook nog eens geluiddempend, hallo beste buur van Nederland!
Tapijt vloerkleed kopen


Duurzame vloeren

Liever voor een milieuvriendelijke vloer gaan? Daar heeft deze woonwinkel in Tuk, Steenwijk aan gedacht! Duurzame vloeren zijn gemaakt van herbruikbare materialen en zijn voor 100% recyclebaar. Daarnaast worden ze in Europa CO2 neutraal geproduceerd. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende hout- en steenlooks en ook nog geschikt voor vloerverwarming!
 
En? Weet je al welke vloer het meest geschikt is voor jou? Bedenk goed dat een vloer een investering is voor langere termijn. Succes met kiezen!
 

Reageren

Gerelateerde artikelen

Kinderboek over trouwen

Tour de vloer

Trouwen is goed voor het hart

Gerelateerde bedrijven