5x Een romantische huwelijksreis in eigen land « Huwelijk

5x Een romantische huwelijksreis in eigen land

1. Rijke historie in Brabantse sfeer

In een aaneenschakeling van historische gebouwen in het centrum van Breda, dat uit vijf Rijksmonumenten bestaat, is Hotel Nassau Breda gevestigd. De kamers zijn prachtig vormgegeven en vanuit het restaurant heb je een prachtig uitzicht op de Neogotische kapel. Bovendien krijgt dit hotel op diverse beoordelingswebsites de beste kritieken van Breda en omstreken.

2. Genieten op bijna-bountyeiland Texel

Om nu te beweren dat Texel een soort light-versie is van Mauritius gaat misschien wat te ver, maar het is er wel práchtig. Breng je huwelijksreis bijvoorbeeld door in Boutique Hotel Texel, dat verrassend veel te bieden heeft qua romantiek en comfort.
Op vakantie naar Texel
Foto: Memories on 35mm via Unsplash

3. Exorbitante hoofdstedelijke luxe

Als je geen vliegticket naar de Malediven hoeft aan te schaffen, houd je natuurlijk wat extra’s over voor je huwelijksreis. Dompel je daarmee onder in extreme luxe, bijvoorbeeld in het statige Legend the Grand in Amsterdam. Tegenwoordig beschikken trouwens steeds meer hotels over kamers met luxe privéfaciliteiten, zoals een jacuzzi of een kamer met sauna, dus deze optie is ook mogelijk zónder een statig nachttarief.

4. Majestueus uitzicht

De naam nhow Rotterdam klinkt misschien niet zo romantisch, maar het geweldige uitzicht over Rotterdam zal jullie samen versteld doen staan. Het hotel is gevestigd aan de Maas in het markante gebouw De Rotterdam, en op de kamers met skyline of sunrise view zul je ongetwijfeld met de gordijnen open willen slapen.

5. Slapen op het strand

Tijdens een huwelijkreis wil je eigenlijk ook een beetje zand tussen je tenen voelen. Dat kan in je ochtendjas in één van de Beachrooms van Zandpaviljoen Pier 7 in het Zeeuwse Vlissingen. Hier kijk je ’s avonds hoe de zon wegzakt in de zee, en loop je de volgende ochtend vanuit je slaapkamer direct het strand op.

Foto boven: Drew Rae via Pexels

Reageren

Gerelateerde bedrijven