Mauritius; ideaal voor honeymooners « Huwelijk
Large_huwelijksreis_mauritius_tenzingtravel

Mauritius; ideaal voor honeymooners

Mauritius heeft vele unieke resorts, gelegen op de mooiste plekjes van het eiland. Begin je dag hier met een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet aan het strand. Kijk je ogen uit, bij de keuze die je hier hebt uit vele exotische fruitsoorten en geniet van de prachtige tropische vogels die loeren op je eten. Een kleurrijker begin van de dag kan je jezelf niet wensen!

Rustgevende stranden

Je loopt door het zachte zand op weg naar een verfrissende duik in de zee. Dat doe je in alle rust, aangezien de stranden in Mauritius relatief rustig zijn. In het water kan je heerlijk ontspannen, snorkelen of eventueel zelfs surfen!

Even later lig je rustig te ontspannen onder een rieten parasol op het strand en zie je iemand op je af komen lopen. Het blijkt een lokale verkoper van verse kokosnoten, die vraagt of je er één wil. Dat klinkt goed! Voor je het weet hakt de verkoper de kokosnoot open, giet er een beetje rum in en stopt er een rietje in. “Merci!”, zoals ze hier op het grotendeels Franstalige eiland zeggen.

Verassende lekkernijen

Opzoek naar een leuk uitstapje voor overdag? Breng dan eens een bezoek aan het pittoreske vissersdorpje Grand Baie, ook wel het Saint-Tropez van Mauritius genoemd. Struin daar over de markt langs de tentjes vol lekkernijen uit diverse culturen (Indiaas, Chinees, Creools en Frans). Probeer hier de nationale dish van het eiland: Dhol Puri. Een pannekoekje gevuld met gepureerde kikkererwten en curry. Puur genot!

Romantische boottocht

Bij zonsondergang een romantische boottocht maken? Dat kan bij het Zilwa Attitude Resort. Je vaart vanaf daar samen naar één van de vijf idyllische eilandjes gelegen vlak voor de kust en kan hier genieten van heerlijke massages of een bijzonder diner!

Meer te weten komen over de unieke resorts op dit bijzondere eiland? Bekijk de prachtige resorts en Honeymoon specials van Mauritius.

Tenzing Travel

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_huwelijksreizen_amsterdam

Karin’s Choice – Honeymoon Hotspots: van romantische boutique hotels tot exotische luxe villa’s

Large_huwelijksreis_333travel_mauritius

Maak een verre huwelijksreis om nooit te vergeten…

Large_huwelijksreis_betterplaces

Ontwerp je verre huwelijksreis op maat

Large_huwelijksreis_riksjatravel

Once in a lifetime

Gerelateerde bedrijven