5 unieke manieren om een huwelijkscadeau te geven « Huwelijk
Large_huwelijkcadeau_geven

5 unieke manieren om een huwelijkscadeau te geven

Daarom hebben wij vast een aantal leuke ideeën voor je op een rij gezet, zodat jij wat inspiratie op kunt doen. Je kunt bijvoorbeeld allerlei leuke giveaways laten beprinten.

1. Een koffer met opschrift

Vrijwel alle stellen gaan op huwelijksreis. Waarom geef je hen dan geen mooie koffer met een persoonlijk opschrift? Deze koffer kun je ook nog eens vullen met leuke accessoires die bijvoorbeeld te maken hebben met de bestemming waarnaar het stel op huwelijksreis gaat. Hoe persoonlijk is dat?

2. Een naambordje voor bij de deur

Op zoek naar een persoonlijk huwelijkscadeau? Of het stel nu al samenwoonde of niet, het huwelijk zorgt toch voor een heel bijzondere band. Een echt gezinnetje en dat mag best benadrukt worden. Een naambordje voor bij de deur is dan een leuk aandenken aan deze dag en je geeft tegelijkertijd een cadeautje dat jaren meegaat. Natuurlijk is het slim om voor een materiaal te kiezen waar nog namen bij geschreven kunnen worden.

Verwen cadeau

3. Een verwenpakket

De eerste dagen als getrouwd stel kunnen best hectisch zijn. Vaak heb je nog allerlei dingen om op te ruimen en je woning is misschien ook niet zo ingericht als je zelf zou willen. Wat dacht je van een flesje goede wijn, toastjes, een Franse kaas, chocolade of andere delicatessen? Denk er wel aan dat je even naar de houdbaarheidsdatum kijkt. Vooral wanneer het stel op huwelijksreis gaat, is dit een belangrijk punt. Natuurlijk kun je ook denken aan iets voor het bad of aan vakantiespullen.

4. Gegraveerde glazen

Wil je een bijzonder aandenken laten maken? Gegraveerde glazen zijn heel persoonlijk en worden ook nog eens regelmatig gebruikt. Of ze komen op een ereplaatsje in de kast terecht. Wat is er nu leuker dan op je nieuwe geluk proosten met glazen waar je trouwdatum op staat?

5. Een polaroid camera

De polaroid camera is helemaal terug en op bruiloften is hij een graag geziene gast. Je kunt er leuke, spontane foto’s mee maken en het mooiste is dat je het resultaat meteen kunt bekijken. Zorg dus maar wel dat je er meteen een setje fotopapier erbij geeft. En is er nog budget over? Dan is het superleuk om een album erbij te kopen, zodat je op de avond zelf of misschien de volgende dag een leuk album kunt samenstellen voor het kersverse paar.
Polaroid Camera
Foto: Lisa Fotios / Pexels

Begin op tijd

Wil je een leuk cadeau samenstellen? Begin dan op tijd met de voorbereidingen. Een persoonlijk huwelijkscadeau is oh zo leuk, maar je moet er wel de tijd voor nemen. Wanneer je vroeg genoeg begint met het samenstellen van je cadeau, weet je zeker dat het op de grote dag zelf tot in de puntjes geregeld is!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Large_geld_huwelijkscadeau_robrotgers

Geld als huwelijkscadeau

Large_huwelijkscadeau_wat-moet-je-geven

Wat vraag je cadeau voor jullie bruiloft?

Large_huwelijkscadeau_kopen

De top vijf gepersonaliseerde huwelijkscadeaus

Gerelateerde bedrijven