Groeps-ideeën trouwcadeau « Huwelijk
Large_laughing-bride-and-groom-ceremony-6

Groeps-ideeën trouwcadeau

Een cadeau kopen met een groep mensen is ideaal. Samen heb je meer te besteden en kun je groter uitpakken. Vraag dus rond wie er mee willen doen en steek de koppen bij elkaar!

Persoonlijk
Denk modern en persoonlijk. Vergeet dus even de peper-en-zoutstellen en kijk wat het bruidspaar echt leuk zal vinden of nodig heeft.
Zijn ze net verhuisd en hebben ze nog geen tv? Gaan ze op huwelijksreis en kunnen ze wel een extra (origineel verpakt; wat dacht je van een geldboompje?) zakcentje gebruiken? Of moeten ze zeer binnenkort weer aan het werk en investeren jullie daarom graag in een weekendje luxe? Misschien verwachten ze wel een baby en komt een tegoedbon van een grote babywinkel erg goed uit, of wilde het bruidspaar altijd al een keer parachutespringen?

Thuis op huwelijksreis
Is een huwelijksreis of een weekendje weg geen optie voor het pas getrouwde stel, wat dacht je dan van een huwelijksreis in eigen huis? Denk aan een mand vol wellness. Luxe handdoeken, fijne verzorgingsproducten, zachte badjassen, lekkere hapjes en een fles champagne om te toosten. Dat is nog eens nagenieten.

Willen jullie graag nog iets persoonlijks in de verrassingsmand doen? Denk dan aan een naambordje voor op de deur (veel mensen dragen immers na de bruiloft dezelfde naam, dus tijd voor een nieuw bordje!) Ook een bon voor een fotoshoot, een mooi schilderij, een gepersonaliseerd bordspel of bijvoorbeeld champagneglazen met de trouwdatum erin gegraveerd, zijn leuke personal touches voor in een cadeau/wellness-mand.

Tip! Heeft jullie bruidspaar een verlanglijst gemaakt (bijvoorbeeld op hun eigen trouwsite), volg dan hun wensen. Het is niet alleen jammer, maar ook nog erg zonde, wanneer je als bruidspaar een groot groeps-cadeau krijgt, waar je eigenlijk niets mee hebt.

Door Rinske van Rootselaar

Uniekehuwelijksreis.nl zei:

Kijk op www.uniekehuwelijksreis.nl voor hét ultieme kado; H't peper en zoutstel van de 21ste eeuw!

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_verrassing_bruidspaar

Verras je aanstaande voor de bruiloft

Large_geld_huwelijkscadeau_robrotgers

Geld als huwelijkscadeau

Large_huwelijkscadeau_wat-moet-je-geven

Wat vraag je cadeau voor jullie bruiloft?

Large_huwelijkscadeau_kopen

De top vijf gepersonaliseerde huwelijkscadeaus

Gerelateerde bedrijven