Jullie huwelijk op tv « Huwelijk

Jullie huwelijk op tv

De stellen worden gevolgd vanaf de vooravond van hun mooiste dag en op de bruiloft zelf. Vervolgens wordt gekeken hoe het hen in de rest van hun leven samen vergaat.

Sophie Draisma, redacteur bij TVBV legt uit: “Met de bruid en bruidegom spreken we openhartig over hun verwachtingen en dromen voor de toekomst, hun geloof in de liefde maar ook over eventuele twijfels en angsten. Deze registratie en gesprekken vormen de basis en de start van het programma. Op deze wijze creëren we een uniek document waardoor de bruidsparen elkaar nog beter kunnen leren kennen.

Het is uit het leven een greep

"Na de bruiloft blijven we de pas getrouwde stellen een jaar lang volgen en leggen we cruciale momenten vast zoals een verhuizing, vakanties, de overgang naar een andere baan en wellicht de komst van een baby. Aan het eind van het eerste jaar wordt er gereflecteerd op de verwachtingen die de stellen hadden voorafgaand aan het huwelijk. Wat is er van de ambities en dromen terecht gekomen? Wat viel er mee en wat viel er tegen? Ook in de jaren die volgen, in voor en in tegenspoed, blijven de koppels hun verwachtingen en ambities uitspreken. Deze testimonials vormen de basis voor een jaarlijkse terugblik.

Het programma is uit het leven gegrepen en we zijn dan ook op zoek naar uiteenlopende koppels die samen een afspiegeling vormen van onze maatschappij. Iedereen is uitgenodigd om zich aan te melden. Ook zijn we op zoek naar koppels wiens verhaal extra bijzonder is. Bijvoorbeeld omdat ze verschillen van leeftijd, sociaaleconomische of culturele achtergrond of omdat ze te maken hebben met weerstand vanuit hun omgeving."

Meld je aan

"We nodigen stellen die geïnteresseerd zijn van harte uit om zich aan te melden. Stuur hiervoor een e-mail naar s.draisma@tvbv.nl met een foto van jullie beiden, de geplande trouwdatum en kort het verhaal achter jullie relatie. Hoe hebben jullie elkaar leren kennen en waarom hebben jullie besloten om dit jaar te gaan trouwen? De redactie zal hierna contact met jullie opnemen om verder informatie uit te wisselen. Mochten jullie nog vragen hebben en eerst even willen bellen dan kan dat op 020 893 6332.”

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Jullie huwelijk op tv

Four Weddings bij TLC

Populaire TLC Trouwavond