Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika « Huwelijk

Dit zijn de 5 mooiste huwelijksreizen naar Afrika

Zoek je een avontuurlijke reis, of juist veel romantiek en ontspanning? Denk dan eens aan een huwelijksreis naar Afrika, waar talloze mogelijkheden zijn voor een droomreis.

Reisorganisatie Sable Tours is gespecialiseerd in reizen op maat en kan jullie huwelijksreis helemaal op jullie wensen afstemmen. Ze adviseren jullie ook graag over de bestemming die het beste past bij jullie ideeën. Hieronder hebben ze alvast 5 van de mooiste huwelijksreizen naar Afrika voor jullie uitgezocht.

Huwelijksreis Zuid-Afrika

Zoek je afwisseling, maak dan een onvergetelijke huwelijksreis naar Zuid-Afrika. Dit land is zo divers, dat het aan al jullie wensen zal kunnen voldoen. De huwelijksreis Zuid-Afrika combineert de adembenemende natuur van de Drakenbergen met romantiek uit het begin van de 20e eeuw en een spannende safari in een privé wildreservaat waar je de Big 5 kunt zien. Als kers op de taart verblijf je een aantal nachten in een ongerept natuurgebied aan de kust nét onder Mozambique. De stranden zijn hier eindeloos en als je genoeg hebt geluierd kun je hier ook goed snorkelen en duiken.
Huwelijksreis naar Zuid-Afrika
Makakatana Bay

Huwelijksreis Mauritius

Ga met Sable Tours op huwelijksreis naar Mauritius als je vooral een ontspannende vakantie wilt hebben. Wuivende palmbomen, hagelwitte stranden, een warme azuurblauwe oceaan en een verrukkelijke keuken is wat Mauritius je te bieden heeft. Maar niet alleen dat, het eiland heeft ook nog een prachtig groen binnenland en interessante cultuur. Je kunt je relaxte vakantie aan het strand dan ook prima combineren met uitstapjes. Ook als je van sportieve activiteiten houdt zul je op Mauritius meer dan voldoende mogelijkheden vinden. Het eiland staat bekend om de vele watersporten die je er kunt beoefenen. Sable Tours heeft een ruime keuze uit luxe resorts, en kan voor ieder budget een passend verblijf aanbieden.
Huwelijksreis naar Mauritius
The Residence Hotel

Huwelijksreis Namibië

Namibië is een leeg en uitgestrekt land, met waanzinnig mooie landschappen. Een huwelijksreis naar Namibië is een groot avontuur, waar je op schitterende locaties kunt verblijven. De huwelijksreis naar Namibië van Sable Tours voert je langs alle hoogtepunten van dit fantastische land. Je bezoekt Fish River Canyon, ziet de rode duinen van Sossusvlei, verblijft in een luxe tent in Damaraland en gaat op safari in een open voertuig in een privé wildreservaat. Wil je een ongelooflijke ervaring opdoen, maak dan een ballonvlucht boven de Namib woestijn!
Huwelijksreis naar Namibië
Fish River Lodge

Huwelijksreis Tanzania en Kenia

Oost-Afrika is de bakermat van de safari. Ben je gek op dieren en wil je heel graag op safari om het wild van dichtbij te zien, kies dan voor de huwelijksreis naar Kenia of naar Tanzania van Sable Tours. Bij de huwelijksreis naar Kenia heb je in het juiste seizoen een kans om de migraties van gnoes te zien in de Masai Mara, een uitzonderlijk schouwspel dat je nooit meer zult vergeten. Bij de huwelijksreis naar Tanzania bezoek je nationale parken in het zuiden van het land, die minder druk worden bezocht dan het noorden van Tanzania. Zo heb je een meer authentieke safari ervaring. Bij beide huwelijksreizen eindigt je reis bij een luxe resort aan het strand, om even bij te komen van al de indrukwekkende beelden die je hebt gezien.
Huwelijksreis naar Kenia

Huwelijksreis Madagaskar

Het eiland Madagaskar is uniek, je vindt hier flora en fauna die nergens anders ter wereld te zien is. Bij de huwelijksreis naar Madagaskar van Sable Tours verken je het groene en tropische noorden van Madagaskar. Zo breng je o.a. een bezoek aan het Ankarana National Park, waar je een wandeling maakt door de tsingy’s – bijzondere kalkstenen rotsformaties – en een kanotocht maakt. Bij deze reis maak je ook een 2-daagse cruise op een catamaran langs de Mitsio archipel. Als afsluiter verblijf je een aantal dagen op het tropische eilandje Nosy Komba, waar je vanuit je kamer uitkijkt op zee. Droom weg aan het strand, ga vissen in een traditionele vissersboot met lokale vissers, ga op ontdekkingstocht op het weelderige eiland, of ontdek de kleurrijke onderwaterwereld tijdens een snorkel- of duiktrip.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Bruidsbeurzen Kop van Noord-Holland 2024

Trouwbeurzen in het Groene Hart 2024

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Trouwen in Noord-Holland

Gerelateerde bedrijven