Trouwuitnodiging in nieuw jasje « Huwelijk
Large_uitnodigingen

Trouwuitnodiging in nieuw jasje

Wat dacht je van de kras-trouwkaart waarbij je een gedeelte van de informatie op de kaart moet open krassen? Bijvoorbeeld de datum, de afzender, of wat er precies gaat gebeuren. Je kunt deze kaarten bestellen op www.kaartmix.nl. Ook leuk, bestel bijpassende menukaarten en bedankkaartjes op dezelfde website.

Wil je je gasten aan het werk zetten, op een leuke manier. Dan is een puzzelkaart misschien iets voor jullie. Stop de losse stukjes in een envelop en laat je gasten er puzzelend achter komen waarvoor ze uitgenodigd zijn. Dit kan via www.trouwkaarten.nu.
Of wat dacht je van de flessenpost, die via dezelfde website te verkrijgen zijn? Erg leuk bij het thema 'strand'.

En over je gasten aan het werk zetten gesproken: bestel ballonnen met de uitnodiging-tekst op www.ballonbedrukken.nl. Stop de lege ballon in een envelop met een duidelijk instructiekaartje en je gasten mogen hun eigen uitnodiging opblazen.

En wil je de genodigden echt goed verrassen? Maak dan een knotsgek filmpje, of een soort reclame voor jullie grote dag. Dit kan grappig, chique, of lekker basic zijn, maar origineel is het in ieder geval. Brand de uitnodiging op cd-rom en bestel er een mooi hoesje bij met bijvoorbeeld een foto van jullie tweeën.

Tip! Zorg dat je altijd wat extra uitnodigingen in huis hebt, voor als je de gastenlijst nog last minute wilt veranderen, of wanneer er iets mis gaat met de post. Ook is het leuk om zelf een aantal uitnodigingen over te houden voor bijvoorbeeld in het fotoboek, of om in een fotolijstje te doen.

Door Rinske van Rootselaar
Foto: 
Fresh Photography

wensballon, ufoballon, geluksballon

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_trouwkaarten-trends-koningkaart

Ontwerp je eigen trouwkaarten

Large_sweettable_bruidstaart_d-eye

Bruidstaart met smaak

Large_trouwkaarten_met_kerst

Liefdevolle woorden eind 2020

Large_wijgaantrouwen

Alles over de save the date-kaart

Gerelateerde bedrijven