Unieke trouwringen uit 3D printer « Huwelijk

Unieke trouwringen uit 3D printer

De ontwerper Vincent Cober ontwerpt samen met jullie unieke trouwringen aan de hand van persoonlijke wensen, kenmerken en smaak van het stel.

Uniek ontwerp

Met behulp van een ontwerp programma worden de ringen ontworpen. Er wordt geen basisontwerp gebruikt maar samen met jullie wordt er vanuit het nulpunt gestart. Om een goede indruk te krijgen kan het ontwerp gedurende het proces zo nu en dan worden gerenderd tot een fotorealistisch beeld. De meeste mensen vinden dit geweldig en dit haalt het beste uit aanstaande bruidsparen naar boven om tot die persoonlijke trouwring te komen. Meer informatie hierover vind je op de site van Cober Trouwringen.

3D printer

Door het ontwerp naar een speciale 3D wasprinter te sturen kan je met zeer hoge resolutie een wasprint maken die dan weer met een goud gietmachine omgezet kan worden in een gouden ring. De goudsmeden van Atelier Cober werken het model dan af en zetten de edelstenen of diamanten als die in het ontwerp horen. Meer informatie hierover vind je op de site van Cober Goudsmeden

In het atelier van Vincent Cober wordt al jaren op deze manier gewerkt. Dit levert een schat aan inspiratie op al is het alleen al maar dat je iemand hebt die je door het woud van mogelijkheden kan loodsen.

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Gerelateerde bedrijven