Trouwringen, een teken van liefde « Huwelijk

Trouwringen, een teken van liefde

De symbolen uit de Griekse mythologie komen weer terug in de nieuwste trouwringen collectie van WomenWants.nl. De ‘Signs of Love’ collectie bestaat uit een serie van negen ringen. Elk ringenpaar is net zoals de liefde met elkaar verbonden.

Symboliek

De trouwringen worden handgemaakt in Wenen de stad van de liefde en romantiek en hebben elk een teken uit de mythologie. Deze symboliek is internationaal, denk bijvoorbeeld aan de lemniscaat, de liggende acht staat voor oneindige liefde.

Het dubbele hart symboliseert de fusie van twee geliefden. De boom staat voor kracht, vruchtbaarheid, duurzaamheid en vitaliteit. De collectie omvat nog veel meer symbolen zoals sterren, het vredessymbool en de pijl van Amor.

Eerlijke trouwringen

Elke ring is uniek en elk paar ringen vormt samen het symbool, de ringen zijn verkrijgbaar in geelgoud, (14 en 18k) en in zilver. De startprijs van een paar ringen is € 259,- (zilver). De ringen kun je eenvoudig online bestellen bij WomenWants.nl, maar langskomen in het atelier mag natuurlijk ook. Vanzelfsprekend zijn gravure en verzending gratis.

De trouwringen in de collectie van WomenWants.nl zijn allen gemaakt van “fairmined” edelmetaal en de gebruikte briljanten zijn conflictvrij. Tevens worden alle ringen gemaakt in West-Europese ateliers.

Bruidsmagazine

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Gerelateerde bedrijven