Trouwringentrend « Huwelijk

Trouwringentrend

De klassieke gouden trouwring is tijdloos en zal waarschijnlijk wel altijd blijven bestaan. Ook vandaag de dag, zijn er nog veel mensen die kiezen voor een klassieke geelgouden trouwring. Deze trend zal zeker blijven het komende jaar, alleen hebben de nieuwe modellen niet veel meer weg van de modellen uit grootmoeders tijd. Klassiek goud wordt nu gecombineerd met geraffineerde afwerkingen en prachtige diamantslijpsels. Marilyn Monroe zong het al in 1953 “A diamond is a girl’s best friend.” De diamant is hot.

Coole trouwringen

De vraag naar 'coole' materialen zoals palladium, platina en witgoud wordt steeds groter en populairder. Daarom is de trend van 2013 “Cool is beautiful”.
Net zoals in de mode van 2013 is zwart-wit ook een trend die erg populair aan het worden is. Onze Dia Y Noche collectie van witgoud met titanium en witgoud met palladium, sluit daar prachtig bij aan. Cool and mysterious!

We worden wat losser in de omgang en kijken meer naar wat past bij onze persoonlijkheid. Goudsmeden beschikken vandaag de dag over innovatieve technieken waardoor van alles mogelijk is. Trouwringen in palladium met een rivier van briljant geslepen diamanten, bi-color trouwringen vervaardigd uit witgoud met roodgoud, palladium ringen met kleurendiamanten, alles kan. A personal ring!

Door Rozenhof Trouwringen

delvoy isabel zei:

hoeveel kosten de trouwringen?

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Gerelateerde bedrijven