Steeds vaker naar de edelsmid « Huwelijk

Steeds vaker naar de edelsmid

Toch is deze trend de laatste jaren ook in Nederland in opkomst. Steeds meer aanstaande bruidsparen willen een heel persoonlijke trouwring en brengen een bezoekje aan een edelsmid.

Bijzondere trouwringen

Wat kun je bij een edelsmid verwachten? Allereerst een luisterend oor. Een edelsmid luistert heel goed naar jullie wensen en kijkt wat bij jullie past. Dan maakt hij samen met jullie een mooi ontwerp voor een stel trouwringen die bij jullie beiden passen. Deze ringen kunnen verschillend zijn - per slot is ieder mens uniek - maar vormen toch samen een bijzondere eenheid. Net als jullie!

En dan gaat de edelsmid in zijn atelier aan de slag. Het resultaat? Een paar unieke trouwringen die helemaal naar jullie eigen wens zijn vormgegeven. En die dus enig in hun soort zijn.

Willen jullie meer weten over een bezoekje aan een edelsmid? Surf dan eens naar bijzonderetrouwringen.nl. Op deze site kunnen jullie een kijkje nemen achter de schermen van een edelsmederij en maken jullie kennis met een edelsmid. Jullie vinden er een antwoord op een aantal veelgestelde vragen en kunnen ook zelf jullie vragen voorleggen. En natuurlijk staat er op deze site een kleine greep uit onze bijzondere collectie. Ter inspiratie…!  

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Christian Bauer: voor altijd

Gerelateerde bedrijven