Dagje trouwringen shoppen « Huwelijk

Dagje trouwringen shoppen

Surfend over het wereldwijde web kun je je perfect oriënteren. Als je zoekt op afbeeldingen, zie je in één oogopslag wat er voor moois is onder de horizon. Tijdens zo’n digitale zoektocht krijgen jullie al een goed beeld van wat jullie wel en niet aanspreekt.

Over stijlen en stenen

Het helpt enorm om een voorkeurenlijstje aan te leggen voordat je erop uit gaat. Wat spreekt jullie aan? Witgoud, geelgoud of misschien wel platina, een strak en gezandstraald model of vooral veel fonkelende briljanten? Met het lijstje dat zo is ontstaan, kun je op pad. Of je één of meerdere adressen bezoekt, hangt helemaal af van jullie wensen. Houd in elk geval de volgende zaken in het oog: spreekt de collectie jullie aan, wordt er goed naar jullie wensen geluisterd, neemt de juwelier of trouwringenspecialist de tijd voor jullie? En bovenal: zit die ene ring erbij die alle andere overtreft?
Trouwringen uitzoeken

Het is ook leuk om eens een bezoekje te brengen aan een bruidsbeurs. Daar vind je verschillende aanbieders van trouwringen bij elkaar en kun je naar hartelust passen en vergelijken.

Uniek ontwerp

Zijn jullie op zoek naar heel persoonlijke ringen of loopt jullie smaak nogal uiteen, dan is een bezoekje aan een edelsmid een aanrader. Een edelsmid maakt jullie ringen helemaal zoals je ze wilt hebben en verwerkt er al jullie wensen in. De meeste edelsmeden hebben een eigen collectie handgemaakte trouwringen. Stuk voor stuk unieke ontwerpen, die kunnen dienen als inspiratiebron.

Te kust en te keur

Of je nu gaat voor tijdloze gladde trouwringen in geelgoud of een gedurfd ontwerp in titanium met zwarte diamant, het belangrijkste is dat je zorgvuldig je keuze maakt. Het aanbod is groot, dus neem de tijd. Kijk, vergelijk en schuif verschillende modellen om je vinger. Wat vind je mooi, wat staat je goed? De ring aan je hand zie je straks elke dag. Als het goed is een leven lang!

Door: Harriët van den Heuvel
Foto's: Tilly Fotografeert 

Bruidsmagazine bestellen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Gerelateerde bedrijven