Alternatief voor een trouwring: het horloge! « Huwelijk

Alternatief voor een trouwring: het horloge!

Maar soms is een ring niet gewenst of of ideaal. Waarom is een horloge een goed alternatief voor een trouwring? We vertellen het je graag!

Afstappen van een ring

Ja, we snappen dat de meeste mensen elkaar een ring geven om het huwelijk te vieren en om daar iedere dag aan herinnert te worden. Een prachtig geschenk, waarbij de keuze reuze is. Ondanks dat het een klassieker is verandert de tijd. Dat zie je ook vaker bij het huwelijk.
Trouwringen dragen

Het kan heel goed zijn dat jij of je verloofde geen fan is een het dragen van een ring. Het dragen is uiteraard geen verplichting, maar het hebben van een symbool en herinnering aan de liefde is wat de betekenis geeft aan de ring. Als je besluit om af te stappen van een ring, kun je ook een alternatief zoeken, zoals bijvoorbeeld een mooi horloge.

Een horloge

Als je de liefde samen wilt vieren, wil je daar de tijd voor nemen. En niet alleen op de huwelijksdag zelf, maar natuurlijk ook daarna. En hoe mooi is het als je elkaar een prachtig horloge cadeau geeft? Hiermee kun je de tijd voor elkaar symboliseren, maar je kunt natuurlijk ook een horloge kopen en op de achterkant (de zogenaamde caseback) iets laten graveren als je dat mooi vindt. Net als bij een ring. Op deze manier is jouw cadeau aan je partner nog unieker, en misschien wel extra leuk.
Horloge bij trouwpak uitzoeken

Als je de zoektocht begint naar het perfecte horloge voor je partner, kun je rekening houden met een aantal aspecten. Allereerst de minst leuke: het budget. Omdat je voor ieder budget iets moois kunt kopen, is het sterk afhankelijk van het budget wat je voor elkaar kunt kopen. En da’s logisch. Nu over naar leukere dingen: materialen, kleuren, grootte van het horloge en het uurwerk. In de markt van (luxe) horloges wordt er vaak gebruik gemaakt van staal, geelgoud, witgoud of roségoud. En zelfs materialen zoals carbon en platina. Afhankelijk van het budget kun je zowel een nieuw als vintage horloge bemachtigen met verschillende kleuren wijzerplaten zoals zilver, zwart, blauw, groen en champagne. Ook de grootte is afhankelijk van de pols van jouw partner: draagt hij/zij graag grotere horloges of juist wat kleiner? Laat je informeren door een specialist waar je verschillende horloges kunt bemachtingen, zodat je altijd weet dat je het beste huwelijkscadeau voor elkaar koopt.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Christian Bauer: voor altijd

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gerelateerde bedrijven