Christian Bauer: voor altijd « Huwelijk

Christian Bauer: voor altijd

Trouwringen zijn een eeuwenoud symbool voor liefde en relatie. De echtparen beloven elkaar trouw, loyaliteit en vriendschap en drukken deze belofte uit aan de hand van hun trouwring. De trouwring is het hele leven lang een begeleider. De ronde vorm symboliseert volmaaktheid, oneindigheid en schoonheid. Naast de trouwjurk is de trouwring het belangrijkste voorwerp bij een huwelijk.

Onderscheidende collectie trouwringen

Kies daarom uit een collectie van trouwringen, die de beste kwaliteit vertoont, een aantrekkelijk design heeft en u een uitstekend draagcomfort biedt. Christian Bauer maakt al meer dan vijf generaties lang trouwringen.
Trouwringen Christian Bauer

Sinds 1880 is Christian Bauer, gevestigd in Welzheim (Duitsland), gespecialiseerd in het vervaardigen van hoogwaardige trouw- en verlovingsringen. Deze jarenlange ervaring resulteert in een onderscheidende collectie ringen in goud en/of platina al dan niet gecombineerd met diamant.

Leven lang draagplezier 

De productie van deze ringen vindt volledig plaats in de manufactuur in Duitsland waar iedere ring na opdracht van de consument geproduceerd wordt. High-tech machines gaan daar hand-in-hand met het aloude ambachtelijke handwerk. De manier waarop Christian Bauer haar ringen vervaardigt zorgt voor een hoge hardheid van het metaal, wat een leven lang draagplezier garandeert en de diamanten die verwerkt worden een solide basis geeft.

De trouwringcollectie van Christian Bauer is te vinden bij de betere juwelier, via de store-locator op www.christianbauer.nl vind je een specialist bij jou in de buurt.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gratis trouwringenmagazine

Unieke trouwringen

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Gerelateerde bedrijven