Dit zijn 5 mooie ringen uit verschillende prijsklassen « Huwelijk

Dit zijn 5 mooie ringen uit verschillende prijsklassen

Bij een ring kopen komt echter ook nog een ander aspect om de hoek kijken en dat is de prijs. Gelukkig zijn er verschillende prijsklassen en is er voor elk budget een schitterende ring te vinden. Bekijk hieronder maar eens vijf ideeën voor mooie ringen voor verschillende prijzen.

14 karaat gouden ringen

14 karaat gouden ringen stralen luxe en exclusiviteit uit. Gouden ringen van 14 karaat bevinden zich dan ook in de wat hogere prijsklasse. Dat komt omdat goud nu eenmaal erg waardevol materiaal is. Gouden ringen zijn nog altijd populair als trouwring. Dat komt ook omdat het natuurlijk de bedoeling is om de ring een leven lang te dragen. De kosten nemen bruidsparen dan ook vaak voor lief.
Gouden trouwringen

Gouden ringen met diamant

Een diamantje in een gouden ring is heel speciaal en het leuke is dat gouden ringen met diamantjes in verschillende prijsklassen verkrijgbaar zijn. De waarde van een diamant wordt onder meer door de slijpvorm bepaald, maar ook door de kleur, zuiverheid en karaat. Een diamant 0,10ct bevindt zich bijvoorbeeld in een hogere prijsklasse dan een diamant 0,02ct.

Ringen met steen

Een ring met steen is altijd mooi en er zijn zoveel meer stenen dan diamanten om een keuze uit te maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om voor een ring met een zirkonia steen te kiezen. Of om de keuze te laten vallen op een ring met Swarovski Crystals. Er is wat dat betreft altijd aansluiting te vinden bij je persoonlijke voorkeur.
Trouwringen met edelsteen

Zilveren ringen

Zilver is edelmetaal, maar veel voordeliger dan goud. Dat betekent dan ook dat zilveren ringen zich in een lagere prijsklasse bevinden dan gouden ringen. Zilver is prachtig om te zien en straalt klasse en elegantie uit. Het is niet voor niets dat zilveren trouwringen nog altijd populair zijn. Uiteraard is de trouwdatum voor altijd vast te leggen met de optie van een ring graveren. Dat maakt het nog net even wat specialer.

Palladium trouwringen

Palladium trouwringen zijn in diverse prijsklassen beschikbaar en zijn te personaliseren met een gravure. Bovendien is het mogelijk om voor een palladium ring met een diamantje te kiezen.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Top 10 exclusieve horloges voor de bruidegom

Alternatief voor een trouwring: het horloge!

Breuning trouwringen: ambachtelijke perfectie

Gratis trouwringenmagazine

Gerelateerde bedrijven