Vind je perfecte verlovingsring « Huwelijk

Vind je perfecte verlovingsring

Begin vooral op tijd met het uitzoeken van jullie ringen! Waarschijnlijk zullen jullie ringen nog moeten worden besteld en op maat moeten worden gemaakt. En dat kost nou eenmaal tijd. Start je zoektocht met inspiratie opdoen en ga vervolgens naar de juwelier om prachtige ringen uit te zoeken!
Trouwringen kopen

Inspiratie opdoen

Voordat je ringen gaat uitzoeken, doe eerst een beetje inspiratie op. Zoek jij de ringen uit voor je partner? Probeer dan te achterhalen wat hij of zij mooi vindt! Onder het genot van een glas wijn kun je eens tussen neus en lippen door vragen wat je partner mooi vindt. Of loop samen eens door de stad en kijk eens in de etalages. Misschien dat je partner al vanzelf zegt wat hij of zij mooi vindt! Gaan jullie samen de verlovingsringen uitzoeken? Dan is het minder ingewikkeld natuurlijk en kun je gewoon samen naar een juwelier gaan om dé perfecte ringen uit te zoeken. Bij een juwelier kun je boordevol inspiratie opdoen! Vaak hebben ze boekjes waar je in kunt kijken en je ziet meteen wat de laatste trends zijn. Internet is ook zeker een goede bron van inspiratie. Zoek op Google Afbeeldingen naar mooie verlovingsringen, of snuffel is rond op Pinterest en Instagram. Daar vind je ook een hoop ringen! Begin wel op tijd met deze zoektocht, want houd rekening met een maand of 6-8 voordat je je verlovingsringen binnen hebt.
Trouwringen kopen

Waar koop je een verlovingsring?

Tja, waar koop je nou eigenlijk een verlovingsring? Deze kun je eigenlijk altijd kopen bij een juwelier. Je kunt zelf gaan kijken bij in de winkel en eventueel een afspraak maken voor persoonlijk advies. Een privé afspraak maken met de juwelier is fijn als je zelf niet zo handig bent in dit soort dingen uitzoeken en je wilt laten adviseren. Er zijn juweliers met jarenlange ervaring dus dat is dan ook echt the placet to be! Je kunt de ringen ook online bestellen. Snel en makkelijk! Het enige is dat je de ringen niet kunt passen en je de ringen achteraf moet laten vermaken. In een juwelier kun je ze direct daar laten. Wil je graag een unieke, handgemaakte ring? Dan kun je ook eens kijken bij een goudsmid.
Trouwringen kopen

Waar moet je op letten bij een verlovingsring?

Een verlovingsring is niet zomaar een ring! Het is een ring die écht bij jullie moet passen. Je draagt ‘m tenslotte de hele dag door en je doet ‘m ook niet zo even af. Het is dus wel handig als de ring praktisch is. Ook is het fijn als je verlovingsring bij je kleding en andere sieraden past. Zo kun je ‘m overal mee combineren! Willen jullie graag je verlovingsring bij je trouwring dragen? Kies dan voor een ring met een hoog gezet steentje zodat er geen speling komt te zitten tussen je verlovingsring en trouwring. Stem qua kleur straks wel je trouwring af op je verlovingsring! Een zilveren trouwring is doorgaans niet zo mooi bij een geelgouden verlovingsring en andersom. Houd het dus bij één kleur!

Wat kost een verlovingsring?

De prijs van een verlovingsring is uiteenlopend. Er is eigenlijk geen ‘normale’ prijs. Het hangt er helemaal vanaf wat je bereid bent te betalen! De meeste mensen willen een mooie diamant in hun ring die goed zichtbaar is. Een ring met een diamant is vaak al duurder dan wanneer je een ring zonder diamant koopt. Als je iets minder te besteden hebt kun je kiezen voor zirkonia steentjes in plaats van diamant. En ga je voor geelgoud, witgoud of zilver? Zo is goud vaak duurder dan zilver. Gemiddeld genomen moet je rekening houden met een prijs tussen de € 950 en € 1150.

Foto's: Floor Foto

Reageren

Gerelateerde artikelen

Sieraden: de finishing touch voor jouw outfit

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Christian Bauer: voor altijd

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Gerelateerde bedrijven