Trouwringen trends van 2018 « Huwelijk

Trouwringen trends van 2018

Rozenhof Trouwringen heeft in dit artikel alle nieuwe trends op het gebied van trouwringen voor je verzameld. En als je nu verder leest, ben je helemaal up-to-date van deze nieuwe ontwikkelingen.

Elegantie

De trends bij de dames hebben alles te maken met elegantie! Trouwringen die over chique &  klasse beschikken; daar vallen wij dit jaar op! Een smalle ring in een mooie kleur met schitterende diamanten. Je voelt je net een prinses.
Rozenhof Trouwringen

Kleur

Wat is de trend op het gebied van kleur? Deze vraag wordt ons vaak gesteld en het antwoord hierop is gemakkelijk. Namelijk alles! Gaat jullie voorkeur nou uit naar geel-, wit- of roodgoud? Alles is hartstikke hip en een combinatie van twee kleuren is ook erg populair.
Rozenhof Trouwringen

Triset

Waarom zou je voor één of twee ringen kiezen als je ook voor drie kunt gaan? Deze 3 ringen, triset, vormen samen een prachtig geheel die de glimlach van de bruid nog breder zal maken.
Rozenhof Trouwringen

Stoer

De trends bij de heren hebben alles te maken met stoerheid! Een mooie brede trouwring met een robuuste uitstraling voor een krachtige man, dat is dé trend. Ook de materiaalkeuze is belangrijk, zo kunnen jullie denken aan carbon of titanium. Stoerder kan bijna niet.
Rozenhof Trouwringen

Reageren

Gerelateerde artikelen

Waarom het kiezen van de perfecte trouwring zo belangrijk is

Christian Bauer: voor altijd

Hoe vind je de perfecte trouwringen voor jullie bruiloft?

Op zoek naar Bijzondere Trouwringen?

Gerelateerde bedrijven