Titanium trouwringen: puur, edel en eigenzinnig « Huwelijk
Large_trouwringen_titaan

Titanium trouwringen: puur, edel en eigenzinnig

Titanium trouwringen gesmeed met zilver, goud of platina en verrijkt met carbon, keramiek en schitterende briljanten, resulteren in contrastrijke sieraden die onvergankelijk zijn. De veelzijdigheid en het meesterschap van TitanFactory geven jou de kans ringen te dragen die passen in de tijdgeest van de 21ste eeuw.

Tijdloze trouwringen gemaakt voor de eeuwigheid.

Titanium is bij uitstek een materiaal dat gemaakt is voor de eeuwigheid. Door titanium te verbinden met zilver, goud of platina en dit te combineren met fonkelende briljanten ontstaan contrastrijke en tijdloze sieraden. Trouwringen staan natuurlijk voor de oneindige verbondenheid van het bruidspaar en zijn de spiegel van twee persoonlijkheden. Titanium trouwringen zijn echt iets voor mensen die iets bijzonders zoeken.

Door de combinatie van de diverse edelmetalen houden de titanium trouwringen toch een warme uitstraling. Tevens is Titanium een uiterst licht materiaal (tot 10x lichter dan staal, terwijl het wel dezelfde kracht behoud), hierdoor zijn titanium zeer comfortabel om te dragen.

De TitanFactory collectie is verkrijgbaar bij de geautoriseerde verkooppunten.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Large_horloge_bruidsaccessoire_dresselberg

Dresselberg Horloges, Time Is On Your Side

Large_bruidssieraden_baunat

Stralend trouwen door unieke sieraden

Large_trouwringen_ringkussen

Overal goud wat blinkt

Large_trouwringen_christianbauer

Trouwringen van Christian Bauer

Gerelateerde bedrijven