Dark_loader
Trouwringen met een persoonlijke touch « Huwelijk
Large_trouwringen_rozenhof_uniek

Trouwringen met een persoonlijke touch

Door Huwelijk.nl

Category_icon

Trouwringen

0

Reacties

Voor geliefden die meer willen dan een “gewone” trouwring biedt Rozenhof Trouwringen een grote collectie trouwringen waarin u zich als persoon herkent. In deze persoonlijke trouwringen zijn diverse mogelijkheden die we hieronder graag even voor u op een rijtje zetten.

Naamringen zijn inmiddels al bij veel mensen bekend. De naamringen van Rozenhof Trouwringen zijn verkrijgbaar in allerlei materialen, breedtes en diktes met of zonder diamant. Trouwringen met een gravure van uw eigen schrift of met een persoonlijke tekst. Deze tekst kan een regel uit een mooi liedje zijn, de plaats waar jullie elkaar ontmoet hebben of de regel van een mooi gedicht…woorden die alleen voor jullie een bijzondere betekenis hebben.

Uniek en zeer persoonlijk!

Trouwringen met je vingerafdruk. Ook deze ringen zijn verkrijgbaar in de vorm, dikte en breedte die jullie willen en in elk materiaal. Een schitterende diamant erbij kan altijd.

Hartslag ringen is nog vrij nieuw en niet bij iedereen bekend. Uw hart gaat vast sneller slaan bij het aanzien van jullie persoonlijke hartslag in jullie trouwring van wit-, rood- of geelgoud met of zonder diamant.

Face to face ringen. Hoe uniek is het om jullie eigen profiel in jullie trouwring te zien. Ook deze trouwringen kunt u laten maken in diverse materialen, diktes en breedtes. Om de ring te laten schitteren kunt u een prachtige diamant erin laten zetten.

Uw eigen ontwerp. Wanneer u zelf een ontwerp heeft voor uw persoonlijke ring, dan is dit ook mogelijk. Wij helpen u graag hierbij.

Rozenhof Trouwringen

U ziet het, keus genoeg om jullie ring die persoonlijke touch te geven. Heeft u een ander idee? Geen punt bij Rozenhof Trouwringen. Zij maken de ring zoals u wilt. De mensen van Rozenhof Trouwringen nemen de tijd voor een professioneel, persoonlijk advies in een sfeervolle omgeving.  Zij bieden u kwaliteit voor een zeer scherpe prijs.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de collectie trouwringen, maak dan een vrijblijvende afspraak in de online-agenda van Rozenhof Trouwringen  hier  of bel  naar 0528-391222.

Reageren

Gerelateerde artikelen

Gerelateerde bedrijven